- 79,035
- 51,015
- 113
Kalbine dokun oradayım50k mi, wp vereyim adres ver
Kalbine dokun oradayım50k mi, wp vereyim adres ver
Alcan sandim lan 😍😂Kalbine dokun oradayım
yarına kadar Bana musade et yazacagımEvet kapali kutu fatura herşey var 128 gb , 48 bırakırım, ustune sen bisey alirsan senindir
La yok ne arar bizde 50 k ya bankadaki 300 k dolarımı bozamam ayfon için en iyisi general mobileAlcan sandim lan 😍😂
Yarin muhakak yaz reis, izmirde oturuyorum, yakinsan elden veririmyarına kadar Bana musade et yazacagım
Bursada yım Dost BenYarin muhakak yaz reis, izmirde oturuyorum, yakinsan elden veririm
Yarın saat 3 4 e kadar haber ver muhakak reis, yoksa telefoncuya vericemyarına kadar Bana musade et yazacagım
Afyonkarahisarmi 😁La yok ne arar bizde 50 k ya bankadaki 300 k dolarımı bozamam ayfon için en iyisi general mobile
AntepAfyonkarahisarmi 😁
laaa sıfırı 51 .500Yarın saat 3 4 e kadar haber ver muhakak reis, yoksa telefoncuya vericem
Tek çift yapalim, manisa ve balikesir icin ortak nokta olsunBursada yım Dost Ben
Ben adam gonderırım Bornovadan Sana fiyatta anlasmamız lazımTek çift yapalim, manisa ve balikesir icin ortak nokta olsun
Buda sifir reis kapali kutu, telefoncular olucu hepsi onlarin ben awlaaa sıfırı 51 .500
Tamam 48k hemen istediğin yere gotururmBen adam gonderırım Bornovadan Sana fiyatta anlasmamız lazım
Rolingin olmadimi
ben kaca satıcam laTamam 48k hemen istediğin yere gotururm
Milleti cok dinliyon bildigini oyna,
Futboldan anlayan adamin hali başka oluyorGs derbide manu munih maclari gibi baskılı oynasa bi 20.30 dk feneri elek eder onlar baskıyı kaldirabilcek kalitede takımlar copenhag bi şekilde direndi ama fener bence hataya cok musait