- 14,929
- 4,699
- 113
Figgg ilk yari bitirdi guzel
Çok gülme bende alt vericem haberin olsun gidişata göre 😃😃Hahahah ulan Veysel
Sağolasın kardom benimbol kazançlarr
Oranlar öldü artık 4.5 ve 3.5 alt bile çok riskti 2.5 altlara girilmez heran herşey olabilirÇok gülme bende alt vericem haberin olsun gidişata göre 😃😃
Rakipleriniz var mııı?Oranlar öldü artık 4.5 ve 3.5 alt bile çok riskti 2.5 altlara girilmez heran herşey olabilir
Paranoyak ettin abi bu nasıl cümle 😃Oranlar öldü artık 4.5 ve 3.5 alt bile çok riskti 2.5 altlara girilmez heran herşey olabilir
Oran alabilmek için 2.5 alt girmen lazım onlarda riskli diyorum laaaa 🤣Paranoyak ettin abi bu nasıl cümle 😃
Abi bak kardeşin nasil buluyor sen izle bana kasayı ve ulaşmamız gereken rakamı söyle geriye yaslan acı kahveni yudumla 😃Oran alabilmek için 2.5 alt girmen lazım onlarda riskli diyorum laaaa 🤣
Tamamdır veyselim sana inanıyorum hedef yok hedefsiz 😂Abi bak kardeşin nasil buluyor sen izle bana kasayı ve ulaşmamız gereken rakamı söyle geriye yaslan acı kahveni yudumla 😃
Cokmu acı olcak icemeyiz be reis 😁Abi bak kardeşin nasil buluyor sen izle bana kasayı ve ulaşmamız gereken rakamı söyle geriye yaslan acı kahveni yudumla 😃
Ooo en sevdiğim tıpa zora girerse bozdurma varmı 😃Tamamdır veyselim sana inanıyorum hedef yok hedefsiz 😂
Kahveleri yap sigara içmeye geliyoz 🤣🤣Tamamdır veyselim sana inanıyorum hedef yok hedefsiz 😂
Yaşlı başlı adam ben yaparım kahveleri 😃Kahveleri yap sigara içmeye geliyoz 🤣🤣
Sevicen tabi 😁🤣🤣 bak para kazandirmisiz sana 🤣🤣Trabzon'un kadınları sayesinde para 6 kati oldu en sevdiğim memleket puhahaha
O sırada arka planda çalan o sevdaluk bende kalsın şarkısı seni tebrik etti 🤣Trabzon'un kadınları sayesinde para 6 kati oldu en sevdiğim memleket puhahaha