- 14,928
- 4,699
- 113
Kim yaşlı testomu yok be 🤣🤣Yaşlı başlı adam ben yaparım kahveleri 😃
Kim yaşlı testomu yok be 🤣🤣Yaşlı başlı adam ben yaparım kahveleri 😃
Adam adam trabzonlularO sırada arka planda çalan o sevdaluk bende kalsın şarkısı seni tebrik etti 🤣
Yok Başkentte rögar kapaklarını kemiriyor@Golcümetin kesin tatile gitti rollere bakmıyor bile şuan Dubai'de çikolata yiyordur kesin
Neyse kazandirdigimiza göre hakkımızı ver bakalm 😁😁🤣🤣🤣Adam adam trabzonlular
Sen trabzonlumusunNeyse kazandirdigimiza göre hakkımızı ver bakalm 😁😁🤣🤣🤣
Evet kimlik atabilirim 👑Sen trabzonlumusun
Bizim olmadık yerde gelen kimlik atma merakıEvet kimlik atabilirim 👑
Listede sende varsınYok Başkentte rögar kapaklarını kemiriyor
Reis sana atmicazya 🤣🤣🤣Bizim olmadık yerde gelen kimlik atma merakı
Trabzonlu temel varya o ayak demi öyle bir konuşma yoktur yani en azından yazarken yoktur.Evet kimlik atabilirim 👑
Yav abi bana nasıl atmazsın daha kredi çekecektik üstüne yaaaaReis sana atmicazya 🤣🤣🤣
Herşey serbesttttOoo en sevdiğim tıpa zora girerse bozdurma varmı 😃
Reis onun konuşması Trabzon'a ait değil rizeye ait o rize şivesi ve merkez de de değil yüksek kesimlerin konuşması yani o şahıs Karadeniz'in yüz karası gibi bişi 🤣🤣Trabzonlu temel varya o ayak demi öyle bir konuşma yoktur yani en azından yazarken yoktur.
Birde Samsun'a gel meto burda da rögar kapağı çok . Geçende biri içine düştüYok Başkentte rögar kapaklarını kemiriyor
Âtiyim 1m cek 250 senin 🤣🤣Yav abi bana nasıl atmazsın daha kredi çekecektik üstüne yaaaa
Önlü arkalı fotokopi şeklinde miEvet kimlik atabilirim 👑
Bankalar da öyle dese keşkeeeÂtiyim 1m cek 250 senin 🤣🤣
Yok dayı kimliğini ne yapim benEvet kimlik atabilirim 👑
Yok biz ilk yüz fotosu atıyoruz begenirsen kimlik 🤣🤣🤣Önlü arkalı fotokopi şeklinde mi
Bizde düşüp boka bulanmayalimBirde Samsun'a gel meto burda da rögar kapağı çok . Geçende biri içine düştü