Zaten üstü şu an aktif olan kişilerin hesaptaki parayı toplasan çıkmaz uyu dostYok dost ben 150 attım vermiyor oicker
Hazır duş alacakken aklına girdik adamın hahahahahahhahGGzgdvsvwvabbzbxbxbxbxbbdbdbsnxbx😂😂😂😂😂Ölçmeye gitti çıkarmaya çalışıyor sanırım kabuktan jsjdjsj 😆
O sabaha kadar ne masalara vuruyodur tam teke tamm 😂Hazır duş alacakken aklına girdik adamın hahahahahahhahGGzgdvsvwvabbzbxbxbxbxbbdbdbsnxbx😂😂😂😂😂
Doğru mu bu @kadircan4747O sabaha kadar ne masalara vuruyodur tam teke tamm 😂
Ahmetim lagg var sanırım abim 😁
Kalkiyormudurki abi yasi gecmemismiO sabaha kadar ne masalara vuruyodur tam teke tamm 😂
Sohbet muhabbet hg dostNoluyor burda sabah sabah 👑
Kimseye maçları söylemeyin sadece gol olunca gol yazın aw bulamazlar zaten kuponuSohbet muhabbet hg dost
Pil varmışya duracellse kalkıyordur 😂Kalkiyormudurki abi yasi gecmemismi
HB reisim sabah 5 den beri burdayız duşa girdik rol açmışsın 🤣🤣Sohbet muhabbet hg dost
Aynen abi ihtiyari bildiiriyorum geçmiş mesajlarda bir açıklık yakalarım diye puahahsAhmetim lagg var sanırım abim 😁
Bakkala gidip gelmem işe yaramışKimseye maçları söylemeyin sadece gol olunca gol yazın aw bulamazlar zaten kuponu
MasallahPil varmışya duracellse kalkıyordur 😂
Kırklandın mı 3,5 saat dostHB reisim sabah 5 den beri burdayız duşa girdik rol açmışsın 🤣🤣
En basdaki kupon dwgilmi zatwnKimseye maçları söylemeyin sadece gol olunca gol yazın aw bulamazlar zaten kuponu