- 8,777
- 7,420
- 113
maci izliim musade varmiSana geçmiş olur abi bana olmaz 🤣
maci izliim musade varmiSana geçmiş olur abi bana olmaz 🤣
Betcoda var laKarıların maçı aiscore de yokmi
Kurtulacakmıyız kısa sürede olsa senden 😆maci izliim musade varmi
Ya bende siteden takip hiç sevmiyorum uygulamayı alta alıp takip daha iyi oluyoBetcoda var la
İzle abi gelecek gör bak listede varım dimimaci izliim musade varmi
Alta almaya alışmışsın normal hhshYa bende siteden takip hiç sevmiyorum uygulamayı alta alıp takip daha iyi oluyo
O değilde Hakan reisin rollingi esrefinkini geçti la bu Max 10 k çekim değil mi 100₺ 100₺ mi oynuyorİzle abi gelecek gör bak listede varım dimi
Bir Ezel atasözü😂😂😂😂
kupon neydi.aq🤣🤣İzle abi gelecek gör bak listede varım dimi
Bir Ezel atasözü😂😂😂😂
Dayı dümen atma sen gizli sekmeye girip başka şeyler izlicekmişsin gibime geliyo neysemaci izliim musade varmi
Power aç kapa aq 😂😂😂kupon neydi.aq🤣🤣
yok la gizlu sekme ne bilmiomDayı dümen atma sen gizli sekmeye girip başka şeyler izlicekmişsin gibime geliyo neyse
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Dayı dümen atma sen gizli sekmeye girip başka şeyler izlicekmişsin gibime geliyo neyse
Demek işini gizli halletmiyorsun tabi yaş ilerleyince insan ihtiyaç duyamıyor diycem şimdi ouahahayok la gizlu sekme ne bilmiom
Git yat Allah aşkına IBAN bırak gelirse yollayım ben sana bizi bitirdin be 🤣kupon neydi.aq🤣🤣
Jahahja olum ya şu forumds kaliteli yorum yapan nadir insanlardansinDayı dümen atma sen gizli sekmeye girip başka şeyler izlicekmişsin gibime geliyo neyse
PuahahahahaGit yat Allah aşkına IBAN bırak gelirse yollayım ben sana bizi bitirdin be 🤣
Sende Sende valla sana da gülüyorumJahahja olum ya şu forumds kaliteli yorum yapan nadir insanlardansin
Gözlüklerini takmış siteye zum yapmış maçı aramıyorsa bende p.cimSende Sende valla sana da gülüyorum
Karıların maçını bulunca rol bitmiş olur herhaldeGözlüklerini takmış siteye zum yapmış maçı aramıyorsa bende p.cim