- 48,465
- 19,968
- 113
Yapar o yapar , yapmasada canı sağolsun , 1.05 ideal şu an fazlasına gerek yok😂😂onun icin kazanir tostos son adim atar 1.15ten patlar
Yapar o yapar , yapmasada canı sağolsun , 1.05 ideal şu an fazlasına gerek yok😂😂onun icin kazanir tostos son adim atar 1.15ten patlar
Bi zamanlar salçacı vardı kimdi o ya😂😂Yav sorma selam verdik biri salça oldu rollingi unuttum valla 😂😂
oda patlarYapar o yapar , yapmasada canı sağolsun , 1.05 ideal şu an fazlasına gerek yok😂😂
Yok garii örekeoda patlar
inanmion dimi🤣Yok garii hereke
İnanmak istemiyorum 😂inanmion dimi🤣
ezel nerde yaw gozlerim onu ario vallaİnanmak istemiyorum 😂
Abi atacak ,şu an ödül için burdayım , bende varım dimi listede diye başlayan dizeler😂😂😂ezel nerde yaw gozlerim onu ario valla
pzevnk bana dm.atmis no istio ben.senin.abin sayilitim benle nasil konusuyorsun dio ozur abi.dedim😅😅Abi atacak ,şu an ödül için burdayım , bende varım dimi listede diye başlayan dizeler😂😂😂
Bolşansın olsun dost arjantin gelirse gelir2 maç anca kurtarır ağalar şöyle birşey yaptım gelirse 2 kişiye ödül atar devam ederiz 💫💫
Salça bile kalmadı ona bile muhtaç ettiler bizi 🤣🤣Bi zamanlar salçacı vardı kimdi o ya😂😂
Yazdığın gibi gelsin Cano ben şu kadınlara ayar verip geleyim2 maç anca kurtarır ağalar şöyle birşey yaptım gelirse 2 kişiye ödül atar devam ederiz 💫💫
gecmis olsun2 maç anca kurtarır ağalar şöyle birşey yaptım gelirse 2 kişiye ödül atar devam ederiz 💫💫
Güzel maçlar varda bekletmek istemedim en sevmediğim şey olursa olur olmazsa gider yatarız 😂Bolşansın olsun dost arjantin gelirse gelir
Sonra dedik ki biz millete salça olalım😂😂😂Salça bile kalmadı ona bile muhtaç ettiler bizi 🤣🤣
Sana geçmiş olur abi bana olmaz 🤣gecmis olsun
Bu tür paralarda yapılcak şey o zatenGüzel maçlar varda bekletmek istemedim en sevmediğim şey olursa olur olmazsa gider yatarız 😂
Yoktu vallahi param dmden bir dost sigara al diye atti baktım sigarası olmayan kişiler var dedim musadenle rol açıyım olur dedi yoksa bizim haddimize değil rol acmakBu tür paralarda yapılcak şey o zaten