En başından beri takipte değilim 😂 çiğ köfte yemem lazım sponsor arıyorum 😂6-1 bitince kimse yazmıyordu. 2.seti alınca toplanmışlar.
En başından beri takipte değilim 😂 çiğ köfte yemem lazım sponsor arıyorum 😂6-1 bitince kimse yazmıyordu. 2.seti alınca toplanmışlar.
he arkada kod bekliyom burayı takip ediyom öyle dagıtım için roll mu takip edilir laKeyfi takip ediyosun galiba zaman geçsin diye
Banada lazim o dedigindenEn başından beri takipte değilim 😂 çiğ köfte yemem lazım sponsor arıyorum 😂
Doğru diyonhe arkada kod bekliyom burayı takip ediyom öyle dagıtım için roll mu takip edilir la
Sihirbazın sözü vardı inşallah unutmaz 😅Banada lazim o dediginden
bizim sana dagıtmamız lazım8K kazandım diye dağıtım yapacağımı düşünen saf varsa zaten hayatta başarılar.
Telefon faturam 6300
Öyle demeden iyiydi 😂8K kazandım diye dağıtım yapacağımı düşünen saf varsa zaten hayatta başarılar.
Telefon faturam 6300
O nasil bi fatura ali koça o fatura gelmiyordur8K kazandım diye dağıtım yapacağımı düşünen saf varsa zaten hayatta başarılar.
Telefon faturam 6300
Dost ben etmeyene dağıtıyorum zaten, sen doğrusunu yapıyosun. Çiğ köfte yolu uzun amaEn başından beri takipte değilim 😂 çiğ köfte yemem lazım sponsor arıyorum 😂
Ajajaja banada sponsor lazım bulursan haber et ajahahajkaEn başından beri takipte değilim 😂 çiğ köfte yemem lazım sponsor arıyorum 😂
2 cihaz al sat var, 1Kda kendi tarifem, 2750 mobil ödemeO nasil bi fatura ali koça o fatura gelmiyordur
O kimSihirbazın sözü vardı inşallah unutmaz 😅
At bi 700 rol açayım shajsjsjjsshDost ben etmeyene dağıtıyorum zaten, sen doğrusunu yapıyosun. Çiğ köfte yolu uzun ama
Tamam kanka sakin kimse istemedi2 cihaz al sat var, 1Kda kendi tarifem, 2750 mobil ödeme
Bos yapma bi ise yara baroooAt bi 700 rol açayım shajsjsjjssh