- 34,826
- 23,572
- 113
İnan sıkıntı yok.250k ya çıkıp sonrasında bakkala mangolu soğuk çay vs yazdırma yeter. Büfeye gidince de dikkat et heryerden sarhoş çıkabilir 😂Dost ben etmeyene dağıtıyorum zaten, sen doğrusunu yapıyosun. Çiğ köfte yolu uzun ama
İnan sıkıntı yok.250k ya çıkıp sonrasında bakkala mangolu soğuk çay vs yazdırma yeter. Büfeye gidince de dikkat et heryerden sarhoş çıkabilir 😂Dost ben etmeyene dağıtıyorum zaten, sen doğrusunu yapıyosun. Çiğ köfte yolu uzun ama
Dayı MakaradayımAjajaja banada sponsor lazım bulursan haber et ajahahajka
Dayı hayrına rol aç da sana bakarak bizde açalım hahahsjsBos yapma bi ise yara barooo
Ice tea şeftali dost, onu düzeltelim. 2 paket marlboro touch blue, 1 litre ice tea şeftaliİnan sıkıntı yok.250k ya çıkıp sonrasında bakkala mangolu soğuk çay vs yazdırma yeter. Büfeye gidince de dikkat et heryerden sarhoş çıkabilir 😂
Sjajsksjshshhssİnan sıkıntı yok.250k ya çıkıp sonrasında bakkala mangolu soğuk çay vs yazdırma yeter. Büfeye gidince de dikkat et heryerden sarhoş çıkabilir 😂
Gunde 89 deneme bonus alip 0 cekmeyi nasil basarion her gun minumum 3 telefon gelio baran bey die😂😂Tamam kanka sakin kimse istemedi
Milyon da kazansan iflah olmazsın sen . 😂Ice tea şeftali dost, onu düzeltelim. 2 paket marlboro touch blue, 1 litre ice tea şeftali
Themagician işte emmi. Türkçe Sihirbaz demek
Dost milyon TL'ye nasıl iflah olayım. En boş sıfır araba milyon oldu zaten. 1 milyon dolara düşünürüm amaMilyon da kazansan iflah olmazsın sen . 😂
HaThemagician işte emmi. Türkçe Sihirbaz demek
Kazanacaksın biliyorum ama o gün kg lık çiğ köftemi isterim.Dost milyon TL'ye nasıl iflah olayım. En boş sıfır araba milyon oldu zaten. 1 milyon dolara düşünürüm ama
Baba milyon dolar kazansam, çiğ köfte upgrade olur tavuk döner'eKazanacaksın biliyorum ama o gün kg lık çiğ köftemi isterim.
Hayde rol roll ,Dost milyon TL'ye nasıl iflah olayım. En boş sıfır araba milyon oldu zaten. 1 milyon dolara düşünürüm ama
Milyon dolara yalani birak pirzolaya gecersinBaba milyon dolar kazansam, çiğ köfte upgrade olur tavuk döner'e
SksjsshshshssBaba milyon dolar kazansam, çiğ köfte upgrade olur tavuk döner'e
Vizyonunu seveyim... İnsan bi et döner söyler. Para yanlış kişinin ellerinde 😂Baba milyon dolar kazansam, çiğ köfte upgrade olur tavuk döner'e
Abi siz neyce konusuyorsunuz upgrade ne demekBaba milyon dolar kazansam, çiğ köfte upgrade olur tavuk döner'e