- 23,596
- 9,282
- 113
youcasSelamın aleyküm bol şanslar bu hangi site 2.5K yatırıma 2.5K nakit ekliyor.Bol şanslar rastgelsin
youcasSelamın aleyküm bol şanslar bu hangi site 2.5K yatırıma 2.5K nakit ekliyor.Bol şanslar rastgelsin
Ersin sen bana nede cevap vermiyorsun hayırdır ? Ne oluyor bu ne demek bro ?Selamın aleyküm bol şanslar bu hangi site 2.5K yatırıma 2.5K nakit ekliyor.Bol şanslar rastgelsin
YoucasSelamın aleyküm bol şanslar bu hangi site 2.5K yatırıma 2.5K nakit ekliyor.Bol şanslar rastgelsin
Kardeş iki rol takip etme rollerin şerefi kalmadı sizin yuzunuzden ya hikmetki ya bura seç kendineKaçtı hahahahahahaha
Sende her rolldesin yeri geldimi şans dilemek çokmu kötüKarde
Kardeş iki rol takip etme rollerin şerefi kalmadı sizin yuzunuzden ya hikmetli ya bura seç kendine
ihtiyacı var demek kiKarde
Kardeş iki rol takip etme rollerin şerefi kalmadı sizin yuzunuzden ya hikmetki ya bura seç kendine
kalk balıga gidiyozPenaltı kaçmış
Nasıl başarıyorlar bilmiyorum her yerdeler bişey diyince de gijliyorlarKarde
Kardeş iki rol takip etme rollerin şerefi kalmadı sizin yuzunuzden ya hikmetki ya bura seç kendine
MisillemedirErsin sen bana nede cevap vermiyorsun hayırdır ? Ne oluyor bu ne demek bro ?
Ula az utanman olsun la yalan atmayın en son dün hariç rol ödülü 1.5 2 ay önce esrefden almıştım dün adamın konusunda ihtiyarla konuştuk diye adam attı Eşref hariç 3 4 aydır rol ödülü almıyorum yalan atmayinSende her rolldesin yeri geldimi şans dilemek çokmu kötü
Herşeyin bir adabı var karabeyihtiyacı var demek ki![]()
Misilleme midir ? Neyin misillemesi bu saçmalıyorsun şuanda.Misillemedir
Hemen saldiriyorlardaNasıl başarıyorlar bilmiyorum her yerdeler bişey diyince de gijliyorlar
Bol şanslarBaşarırsak 2 kişiye ulaşırız