- 6,777
- 2,595
- 113
gülüncek ne varkiSana koymaz Ağa yenisi yap 😂😂😂
gülüncek ne varkiSana koymaz Ağa yenisi yap 😂😂😂
Şu veledi biri SİLKEBİLİR mi ???Sana koymaz Ağa yenisi yap 😂😂😂
10 yıldır basketbol oynuyorum nba vs hangi Lig olurss olsun ilk periyodu üst olursa 2.per sıkıntı 3.per atarlar bu işin raconu bunlarda böyle kshbe bunlarYa O kadar emin konuşuyorlar ya burada deli oluyorum ya
çok mu hoşuna gitti yatması 😂Sana koymaz Ağa yenisi yap 😂😂😂
Milletin üzüntüsüyle mutlu olanin şrefini skiyimSana koymaz Ağa yenisi yap 😂😂😂
sovcemde ban yicemmçok mu hoşuna gitti yatması 😂
izledim , 3 kere topa altında atamamışlar- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
izlemek isteyen bakabilir son topa 😂
Bol şanstakip edenler arasından bol şans umarım gelirEkli dosyayı görüntüle 988810
Gitmiş Demek ki kıskanıyorlarçok mu hoşuna gitti yatması 😂
paylaşmasan daha iyi yemin ederim , 90 bin gitmiş adam goygoy yapıyor , 90 bin kazansan ve 10 bin dagıtacam desen , alt takımları yaglıyorduçok mu hoşuna gitti yatması 😂
Yazık ya valla bunların giyecek donu yoktur bide dalga geçiyorlar. Geçmiş olsun dostumçok mu hoşuna gitti yatması 😂
Şaka gibi beceriksizler…- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Sen benim artık number oneımsınçok mu hoşuna gitti yatması 😂
Salaklar ya 2-1 dk arasını boş yere yediler kupon orda kırıldı- YouTube
sen ne bohh ariyon burda peki multisin kimin multisissin senUlan 2 k için yapmadığınız maymunluk kalmadı bana laf ediyonuz gelmeyecegi belli bunun ilkvermis ikinicyi yedirirlermi