- 12,301
- 22,326
- 113
2010 Barça Inter maçına dönmüş mac1-2 oldu papel akıyor maşallah
2010 Barça Inter maçına dönmüş mac1-2 oldu papel akıyor maşallah
söyle 10 dakika daha dayansın papelMaçı izlemeye gideyim ben
Baş harfi shell mi dostsöyle 10 dakika daha dayansın papel
bizim burda oynayan dostlar vardır
Reis inanılmaz kaleye gömülüp savunuyorlar az kaldı azsöyle 10 dakika daha dayansın papel
Bayraklari mi ascazReis inanılmaz kaleye gömülüp savunuyorlar az kaldı az
2-2 yaptılar dayanamadısöyle 10 dakika daha dayansın papel
dayanamadılar BasketçiiBaş harfi shell mi dost![]()
Belliydi ama yinede belli olmaz penaltilara kalirsa gecer bencedayanamadılar Basketçii
Zor aşırı kaleye gomuldulerBelliydi ama yinede belli olmaz penaltilara kalirsa gecer bence
Sadece bu maçta mi, diğerlerine bakmadın herhalde, Olimpiakos ve Fener maçları mesela.Heleki Iki maçı geven ve şimdiki maça iyi bak.Artik bunlar hergun olan rutin şeyler haline geldi.Uefa şampiyonu Galatasaray, UEFA şampiyonu Qarabag.Bunlar size birşeyleri çağrıştırır umarım.Ben8m gencligimdeki halim gibisin sözleri kulağımıza küpe olmalı.Son anda yanıldım ama sözümün hep arkasındayım.bı maçta bişe var inanılmaz bişe
ben leverkusen geçer dedim başta dost zaten tabi garabağ istedik grimaldo ve schick oyuna çözecek dedim çözdüSadece bu maçta mi, diğerlerine bakmadın herhalde, Olimpiakos ve Fener maçları mesela.Heleki Iki maçı geven ve şimdiki maça iyi bak.Artik bunlar hergun olan rutin şeyler haline geldi.Uefa şampiyonu Galatasaray, UEFA şampiyonu Qarabag.Bunlar size birşeyleri çağrıştırır umarım.Ben8m gencligimdeki halim gibisin sözleri kulağımıza küpe olmalı.Son anda yanıldım ama sözümün hep arkasındayım.