Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin TitanEnsaladus | Qarabağ Turu Geçer 6.25 Oran

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,185
2,132
113
2-2 bitip uzatmada 4-2 5-2 yencek gibi geliyor Leverkusen umarim dayanır Karabağ

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,395
5,265
113
bı maçta bişe var inanılmaz bişe
Sadece bu maçta mi, diğerlerine bakmadın herhalde, Olimpiakos ve Fener maçları mesela.Heleki Iki maçı geven ve şimdiki maça iyi bak.Artik bunlar hergun olan rutin şeyler haline geldi.Uefa şampiyonu Galatasaray, UEFA şampiyonu Qarabag.Bunlar size birşeyleri çağrıştırır umarım.Ben8m gencligimdeki halim gibisin sözleri kulağımıza küpe olmalı.Son anda yanıldım ama sözümün hep arkasındayım.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,403
194,034
113
uzatmaya bile götürmedi 3 ü attı

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,302
22,326
113
Amatör harbi bunlar
Kırmızıyı yiyen gavatin yüzünden gittti

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,302
22,326
113
Oynayanlara üzüldüm
Elimizden firtti gitti paralar

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,737
35,951
113
Sadece bu maçta mi, diğerlerine bakmadın herhalde, Olimpiakos ve Fener maçları mesela.Heleki Iki maçı geven ve şimdiki maça iyi bak.Artik bunlar hergun olan rutin şeyler haline geldi.Uefa şampiyonu Galatasaray, UEFA şampiyonu Qarabag.Bunlar size birşeyleri çağrıştırır umarım.Ben8m gencligimdeki halim gibisin sözleri kulağımıza küpe olmalı.Son anda yanıldım ama sözümün hep arkasındayım.
ben leverkusen geçer dedim başta dost zaten tabi garabağ istedik grimaldo ve schick oyuna çözecek dedim çözdü