Öğleden sonra dışarı çıkıcam denerimÖyle bi süre yok o sürede yatırılıyor maksimum
Öğleden sonra dışarı çıkıcam denerimÖyle bi süre yok o sürede yatırılıyor maksimum
İade edildi diyorsa alırsınBeyler e devlet böyle diyor halkbank atm gtsem alırmiyimEkli dosyayı görüntüle 966036
İnşallah dost sıfır para cnkuİade edildi diyorsa alırsın
ATM değilde içerden hemen alıyorsun diye biliyorumİnşallah dost sıfır para cnku
Bendede iade edildi diyor kim gitcek Ziraata şimdi
Hesabınız varsa eğer hesabınıza atıyor. Yoksa atm den TOKİ iade yazan yerden alırsınız. Ziraat ise ziraat, halkbank ise halkbank.Beyler e devlet böyle diyor halkbank atm gtsem alırmiyimEkli dosyayı görüntüle 966036
Kanka internette 5 iş günü sonra yazıyor daha iki gün geçti yatmısmidir acabaHesabınız varsa eğer hesabınıza atıyor. Yoksa atm den TOKİ iade yazan yerden alırsınız. Ziraat ise ziraat, halkbank ise halkbank.
5 gün sonra demiyor. 5 gün içinde diyor.Kanka internette 5 iş günü sonra yazıyor daha iki gün geçti yatmısmidir acaba
Sana kaç gün içinde geçti kanka5 gün sonra demiyor. 5 gün içinde diyor.
Siteye hileli kura sonuçları yüklendi, paralar geçti.
Benim ziraat hesabı olduğu için direkt oraya gelmişti
Dün ziraat hesabına gelmişti benim onu da jojoya havale attık kaybettik 🤣Sana kaç gün içinde geçti kanka
İyiymiş kanka bende atm ye gideyim bakayım Kart yok kartsız çekiliyor muDün ziraat hesabına gelmişti benim onu da jojoya havale attık kaybettik 🤣
Gittin mi dostum denedin miİnşallah dost sıfır para cnku
Atmden mi yatırmıştın yoksa iban verdiler ona mı gönderdinBen sabah 10 gibi iade parasını ziraatten aldım atm kartsız işlemlerden.
İban ile göndermiştim atmden yada gişedende alabiliyorsunAtmden mi yatırmıştın yoksa iban verdiler ona mı gönderdin
İstanbul cekilisimiydi senin ben smdi halkbank atm gttim atm bilgilere ait kayit yok dediBen sabah 10 gibi iade parasını ziraatten aldım atm kartsız işlemlerden.
Evet istanbul çekilişiydi ziraat atmsinden aldım gönderimi hangi banka ise oradan deneİstanbul cekilisimiydi senin ben smdi halkbank atm gttim atm bilgilere ait kayit yok dedi
Ben garanti bankası üzerinden yatırım yptim halkbank atm gttim tckn ait bilgi yok dediEvet istanbul çekilişiydi ziraat atmsinden aldım gönderimi hangi banka ise oradan dene
Proje bankası ziraat diyor ya acaba ziraat mi denesemEvet istanbul çekilişiydi ziraat atmsinden aldım gönderimi hangi banka ise oradan dene