Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,317
25,441
113
Gününüz güzel geçsin kaostan beslenmemek lazım ama bazı şeyler de mide bulandırıyor hayırlı günleriniz olsun

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,055
9,092
113
baskalarinin sözüyle is yapan adam kari muamelesi görür dostum unutma bunu bu arada escape hariç kimseyi alakadar eden bir mesele yok
çok kurtlar vadisi izlemişsin sen ya ..
100 liraya sigara da gelmiyor artık sen tütün iç en iyisi.

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,253
23,957
113
işte görüyorsunuz arkafaslar adam yaptığını kabul ediyor o zaman demezler mi neden göndericem dedin diye
2 kişi takip ettiniz 2 kişi sonradan geldi toplamda 3 kişi 0 etkinlik açan adamlardı. Geriye sen kaldın roll parasını atan adamla papaz olmamak için atmadım. Mesele bu. Açıklama yapıyorum çünkü olayı bambaşka yere çekme diye

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Gününüz güzel geçsin kaostan beslenmemek lazım ama bazı şeyler de mide bulandırıyor hayırlı günleriniz olsun
yediğin tabağa pisletmek gibi birset senin durum tahirim burada kaostan tek beslenen sensin ayıptır senin mevzun degil bu hele ki bana gelip birsey diyecek bir insan değilsin sen birdaha benimle ilgili konusma

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,012
6,613
113
2 kişi takip ettiniz 2 kişi sonradan geldi toplamda 3 kişi 0 etkinlik açan adamlardı. Geriye sen kaldın roll parasını atan adamla papaz olmamak için atmadım. Mesele bu. Açıklama yapıyorum çünkü olayı bambaşka yere çekme diye
Kadircan4747 bugun senin iş yeri numaranı soruyordu maaşın yatıp yattmadıgını soracakmış ne yapmaya çalıyor bu adam 😅

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
e o zaman kime ulaştın birader kafa mi buluyorsun insanlar la

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,272
62,638
113
Sendemi olaylara karistin la bro.forumun haline bak arkadaş.herkes birbirine girdi

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,317
25,441
113
yediğin tabağa pisletmek gibi birset senin durum tahirim burada kaostan tek beslenen sensin ayıptır senin mevzun degil bu hele ki bana gelip birsey diyecek bir insan değilsin sen birdaha benimle ilgili konusma
Aga akıl sağlığın yerinde mi senin ayni klasmanda değiliz diyorum anlatabiliyor muyum kendin hala uzatıyon

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,253
23,957
113
@Passion90 bu arkadas başkasının rol parasıyla rol açıp kazancı dağıtmayan birisi sadece 2 kisi vardi ve ikisiyle de konuştum ikisine de ulaşmamış halbuki ulaşacağım demişti @Reyna
@nerde
Atmadık arkadaşım. Çünkü kimse seni sevmiyor hakkında iyi konuşmuyor o gün sana atacaktım iyiki de atmamışım . Diğerleri zaten etkinlik açan kişiler değildi. Tahrik edip ban yedirtmek istiyorsun ama yemezlerr 😂 o küçük aklınla saçma sapan konuşmaya devam etme istersen. Konuştukça batıyorsun

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Söylediğin hiç bir şeyde mantık yok senin kendini savunma bicimin bile ofsayt
ne diyeydim hepiniz gelin üstümden geçin mi diyeydim anlamadım yani sizi ilgilendiren birsey yok ki hele seni hic ilgilendirmez tahir senin gelip beni eleştirmen tamamen sacmalik

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,055
9,092
113
Söylediğin hiç bir şeyde mantık yok senin kendini savunma bicimin bile ofsayt
la bırakın sunu bu beter çıktı kendini haklı cıkarmak için başka bahaneler ortaya atıyor milleti banlattırmaya calısıyor :D
adam olsa yüzü kızarır yüzde yokki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...