Etmesiydiniz birader kafanıza silah mı dayadıkla birader senin konunda bu 2 adam vardi 2 saat takip ettiler sen gondercem diye konuyu kapattirdin kime gönderdin o zaman
Etmesiydiniz birader kafanıza silah mı dayadıkla birader senin konunda bu 2 adam vardi 2 saat takip ettiler sen gondercem diye konuyu kapattirdin kime gönderdin o zaman
çok kurtlar vadisi izlemişsin sen ya ..baskalarinin sözüyle is yapan adam kari muamelesi görür dostum unutma bunu bu arada escape hariç kimseyi alakadar eden bir mesele yok
işte görüyorsunuz arkafaslar adam yaptığını kabul ediyor o zaman demezler mi neden göndericem dedin diyeEtmesiydiniz birader kafanıza silah mı dayadık
sen üzerine vazife olmayan konulara girme yeter dostumçok kurtlar vadisi izlemişsin sen ya ..
100 liraya sigara da gelmiyor artık sen tütün iç en iyisi.
2 kişi takip ettiniz 2 kişi sonradan geldi toplamda 3 kişi 0 etkinlik açan adamlardı. Geriye sen kaldın roll parasını atan adamla papaz olmamak için atmadım. Mesele bu. Açıklama yapıyorum çünkü olayı bambaşka yere çekme diyeişte görüyorsunuz arkafaslar adam yaptığını kabul ediyor o zaman demezler mi neden göndericem dedin diye
yediğin tabağa pisletmek gibi birset senin durum tahirim burada kaostan tek beslenen sensin ayıptır senin mevzun degil bu hele ki bana gelip birsey diyecek bir insan değilsin sen birdaha benimle ilgili konusmaGününüz güzel geçsin kaostan beslenmemek lazım ama bazı şeyler de mide bulandırıyor hayırlı günleriniz olsun
Kadircan4747 bugun senin iş yeri numaranı soruyordu maaşın yatıp yattmadıgını soracakmış ne yapmaya çalıyor bu adam 😅2 kişi takip ettiniz 2 kişi sonradan geldi toplamda 3 kişi 0 etkinlik açan adamlardı. Geriye sen kaldın roll parasını atan adamla papaz olmamak için atmadım. Mesele bu. Açıklama yapıyorum çünkü olayı bambaşka yere çekme diye
e o zaman kime ulaştın birader kafa mi buluyorsun insanlar la2 kişi takip ettiniz 2 kişi sonradan geldi toplamda 3 kişi 0 etkinlik açan adamlardı. Geriye sen kaldın roll parasını atan adamla papaz olmamak için atmadım. Mesele bu. Açıklama yapıyorum çünkü olayı bambaşka yere çekme diye
Yaşlı kurt dedik, hakkını veriyor 😂Kadircan4747 bugun senin iş yeri numaranı soruyordu maaşın yatıp yattmadıgını soracakmış ne yapmaya çalıyor bu adam 😅
Sendemi olaylara karistin la bro.forumun haline bak arkadaş.herkes birbirine girdi2 kişi takip ettiniz 2 kişi sonradan geldi toplamda 3 kişi 0 etkinlik açan adamlardı. Geriye sen kaldın roll parasını atan adamla papaz olmamak için atmadım. Mesele bu. Açıklama yapıyorum çünkü olayı bambaşka yere çekme diye
Aga akıl sağlığın yerinde mi senin ayni klasmanda değiliz diyorum anlatabiliyor muyum kendin hala uzatıyonyediğin tabağa pisletmek gibi birset senin durum tahirim burada kaostan tek beslenen sensin ayıptır senin mevzun degil bu hele ki bana gelip birsey diyecek bir insan değilsin sen birdaha benimle ilgili konusma
Bana gelip salça olan sensin birader birdhaa yapma olur muAga akıl sağlığın yerinde mi senin ayni klasmanda değiliz diyorum anlatabiliyor muyum kendin hala uzatıyon
Eyvah geldi burda şimdi ben kaçar 🤣Yaşlı kurt dedik, hakkını veriyor 😂
benim yazdığım kupon geliyor bu arada1080 tl kasa var yüzde yüz feerebet veren site varmı
Jokerbet
Bektvakti harici
Söylediğin hiç bir şeyde mantık yok senin kendini savunma bicimin bile ofsaytBana gelip salça olan sensin birader birdhaa yapma olur mu
Atmadık arkadaşım. Çünkü kimse seni sevmiyor hakkında iyi konuşmuyor o gün sana atacaktım iyiki de atmamışım . Diğerleri zaten etkinlik açan kişiler değildi. Tahrik edip ban yedirtmek istiyorsun ama yemezlerr 😂 o küçük aklınla saçma sapan konuşmaya devam etme istersen. Konuştukça batıyorsun@Passion90 bu arkadas başkasının rol parasıyla rol açıp kazancı dağıtmayan birisi sadece 2 kisi vardi ve ikisiyle de konuştum ikisine de ulaşmamış halbuki ulaşacağım demişti @Reyna
@nerde
ne diyeydim hepiniz gelin üstümden geçin mi diyeydim anlamadım yani sizi ilgilendiren birsey yok ki hele seni hic ilgilendirmez tahir senin gelip beni eleştirmen tamamen sacmalikSöylediğin hiç bir şeyde mantık yok senin kendini savunma bicimin bile ofsayt
la bırakın sunu bu beter çıktı kendini haklı cıkarmak için başka bahaneler ortaya atıyor milleti banlattırmaya calısıyorSöylediğin hiç bir şeyde mantık yok senin kendini savunma bicimin bile ofsayt