Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Time out
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,180
23,898
113
ben o konuda olan 2 kişiyle konuştum sen adamların rol paralarını göndermedin birak bu işleri simdi
göndermedim kardeşim . Zekan kıt mı. Diyorum ki adamlar etkinlik açmamış, etkinlik açmayan kişilere gönderim yapmıyorum. Seninde hakkında olumsuz yorumlar vardı sana atacaktım vazgeçtim diyorum. Bu seferde anlamazsan yazık o kafana

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
göndermedim kardeşim . Zekan kıt mı. Diyorum ki adamlar etkinlik açmamış, etkinlik açmayan kişilere gönderim yapmıyorum. Seninde hakkında olumsuz yorumlar vardı sana atacaktım vazgeçtim diyorum. Bu seferde anlamazsan yazık o kafana
tesekkur ediyorum dürüst olduğun için bu kadar iste

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
la bununla muhattap olmayın bu çok yanar döner dansöz gibi kıvıran kazandığını gördümü özeline gelip sigara parası isteyen bir kişilik. utanma arlanma yüz kızarma yok bunlar da çingen gibi yani biz bunlara mırtıp deriz genelde.

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
la bununla muhattap olmayın bu çok yanar döner dansöz gibi kıvıran kazandığını gördümü özeline gelip sigara parası isteyen bir kişilik. utanma arlanma yüz kızarma yok bunlar da çingen gibi yani biz bunlara mırtıp deriz genelde.
aynen kazanani görünce dm yakan tek benim

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
aynen kazanani görünce dm yakan tek benim
evet sen ve senin gibiler .. bu hayatta hiçbişeysin. Hiçbişey olduğun için hatalarını kabul etmek yerine üste çıkıp kendini haklı tutmaya çalışıyorsun burda sana inanan yok alkancım.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
neyse arkadaslar uzatmayacağım tamam
Sana 2 kelime ettim dimi benim hakkımda yorum yapma diye suçlusun hala utanmadan roll muhabbetşne giriyorsun kime ne
Dost yani anlamadım neyse noescape abim daha iyi bilir geçmiş olsun
Ahmet ben kendisiyle konuştum emanet paraya ihanet eden herhangi bi insanla ilişkim kalmaz benim beni adımı Böyle şeylerde etiket etmeyin ben zamanında söylediğimi söyledim olayı kapatın daha konu kilit yoksa adminlere bildiricem artık .

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
evet sen ve senin gibiler .. bu hayatta hiçbişeysin. Hiçbişey olduğun için hatalarını kabul etmek yerine üste çıkıp kendini haklı tutmaya çalışıyorsun burda sana inanan yok alkancım.
ben zaten kabul ettim bu arada adamla benim aramda ya hani ben onunla konuştum siz hamgi yırtık dondan fırladıniz ben onu anlayamadım asıl sorun bu

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
ben zaten kabul ettim bu arada adamla benim aramda ya hani ben onunla konuştum siz hamgi yırtık dondan fırladıniz ben onu anlayamadım asıl sorun bu
aferin bak şimdi işine gelmeyince hakaretde etmeye başladın aferin alkan devam et küçülmeye :)

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Sana 2 kelime ettim dimi benim hakkımda yorum yapma diye suçlusun hala utanmadan roll muhabbetşne giriyorsun kime ne
Ahmet ben kendisiyle konuştum emanet paraya ihanet eden herhangi bi insanla ilişkim kalmaz benim beni adımı Böyle şeylerde etiket etmeyin ben zamanında söylediğimi söyledim olayı kapatın daha konu kilit yoksa adminlere bildiricem artık .
senin hakkında yorum yapmadım dostum bazı arkadaslar acti bu muhabbeti zaten seninle konuştuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...