Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Kardeş bence o hesaplar senın multi hesapların herlade yoksa bu kadar zoruna gitmezdi
zoruna gidecek adam ben değilim senin haberin var mi ki forumda benim dağıttım paradan acaba merak ediyorum ne zoruma gidecek herkes üzerine vazife olmayan konuya giriyor bende dürüst diye geçinen bir arkadaşı ifşalamak istedim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,363
33,011
113
Bizim efsane dönemlere keşke geri dönebilmek mümkün olsa. O zamanlar sinyal atmanın bile bı adabı vardı 😁 şimdilerde atmadığın paranın hesabını soruyorlar. Şaka gibi ya
O yüzden hergün biriyle kavga ediyorum ya işte eskiden gırgır şamata idi şimdi adamı dinden İmandan çıkaran tipler geziyor

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,363
33,011
113
zoruna gidecek adam ben değilim senin haberin var mi ki forumda benim dağıttım paradan acaba merak ediyorum ne zoruma gidecek herkes üzerine vazife olmayan konuya giriyor bende dürüst diye geçinen bir arkadaşı ifşalamak istedim
Kardeş senın dağıttığın paranın 50 mislini dagıtısımdr benimle o muhabbetlere girme

Passion90

Time out
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,180
23,898
113
Lafın bana ise 9 sene olacak burdayım. Birisi hakkımda kötü bir şey desin bırakırım forumu. İfşa diyor ya ahhahahshahshahah😁

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,363
33,011
113
parayla satın aldigin baskalarinin işine karısan 3 5 dostun haricinde sorun yok ama bunu bilemezsin en azindan biz karşılık beklemedik
Yav ne anlatıyon birader met mi içiyon ne yapıyon kim kimden bısey beklemıs ben senın sponsor harici kendi paranla dağıtım yaptığını görmedim utanmadan konusuyon ya

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Kavga bitti mi biraz daha dövüşün haydeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...