Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,475
11,466
113
3 gündür piyasada yoktun derken dostum benim tek hayatım burasi gibi konuşuyorsun onun dışında milletten para dilediğimi de nereden çıkardın senin gibi 7 24 forumda degilim ben tabi bunun farkındasın cunku forumda olmak dışında baska bir hayatin yok rollerde de en ön sıradasın ben cok rol cekilis açtım sende açsaydın keske biraz
Dost ama hergun rol takip ederdin o konu çıktıktam sonra 3 gün forma girmedin

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,120
9,100
113
senin bana attığın dm yi sergilememi ister misin hani ilac alacagin

bunu herkes yapiyor emin ol ama şunu söyleyeyim dostum hani benden 300 lira istediğin bir dm var ya hani mide ilacı alcam ülser var vs dediğin onu atmamı ister misin buraya bari biraz akıllı davran gerizekali olduğun biradan belli yani ben herkese güzellik yapmışımdır gelip bana sana attığım dm yi gösteriyorsun hahahaa
atsana hadi ben kime ne zaman ilaç alcam diye dm atmısım ahhaha ulan at özür diliycem senden

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Denver maç başı oran 1.60 falandı 26 fark yemiş bu nbada taraf bahsi alanda gram akıl yoktur kuzum

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
@tahir1603
sana watsap dan da yazmıştım sen birsey yazip sildin ama okudum benimle ilgili muhabbet etme dostum olur mu seni bağlayan birsey yok

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Olur sevdiğim biri sana para atıp dagitmani isterse engellerim sana para atmasını soyliyim
bu arada sana watsap dan mesaj ekran görüntüsü de atmıştım o para dagitim parasi değildi bonus var senin üyeliğin yoksa sen üyelik ac parayi yatir bana şifreni ver ben oynayim parasıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...