- 6,391
- 1,658
- 113
Olum sabah sabah işiniz mi yok la
Olum sabah sabah işiniz mi yok la
La daha yeni adamı savundum şimdi adamı suclun ben anlamadım seni@alkansglm kral geçmiş olsun ne hikmetse para sana geliyor tam dağıtma işlemine geçeceğin zaman telefon bozuluyor biraz salladın sanki
Nerdesın kavga var @Metings1905senin bana attığın dm yi sergilememi ister misin hani ilac alacagin
bunu herkes yapiyor emin ol ama şunu söyleyeyim dostum hani benden 300 lira istediğin bir dm var ya hani mide ilacı alcam ülser var vs dediğin onu atmamı ister misin buraya bari biraz akıllı davran gerizekali olduğun biradan belli yani ben herkese güzellik yapmışımdır gelip bana sana attığım dm yi gösteriyorsun hahahaa
tebrikkkNeyse kirik JoJo adamdir
Sende verdiğin şifreyi değiştirip kendin oynadın adamın parasıyla ufak bi detay atladın gibi geldibu arada sana watsap dan mesaj ekran görüntüsü de atmıştım o para dagitim parasi değildi bonus var senin üyeliğin yoksa sen üyelik ac parayi yatir bana şifreni ver ben oynayim parasıydı
Eyw dost ilaç gibi gelditebrikkk
o para dagitim parasi degildi dur amk atayim da gorun@alkansglm kral geçmiş olsun ne hikmetse para sana geliyor tam dağıtma işlemine geçeceğin zaman telefon bozuluyor biraz salladın sanki
Olayı anladım escape superbet geziyordu bonus için büyük ihtimal odur mevzuSende verdiğin şifreyi değiştirip kendin oynadın adamın parasıyla ufak bi detay atladın gibi geldi
Kardeş bu yalanları geç ya bizim bi kulağımızın arkası kaldı hemen senaryo yazmayı bırakın yakardesim tutuklandı cezaevine girdi evde durumlar kotu telefon bozuldu daha ne söyleyim
yok ben hiç siteye yatırmadım direkt nesineden oynadim bak dürüstçe söylüyorumSende verdiğin şifreyi değiştirip kendin oynadın adamın parasıyla ufak bi detay atladın gibi geldi
evet oOlayı anladım escape superbet geziyordu bonus için büyük ihtimal odur mevzu
Adamın parasını yemiş işte bunun hesabında oynayacağıOlayı anladım escape superbet geziyordu bonus için büyük ihtimal odur mevzu
He tamam anladım odur banada sormuştu bende yoktuevet o
Ne kadarAdamın parasını yemiş işte bunun hesabında oynayacağı
Aga senin yerinde olmam da olsam üyeliğime giriş dahi yapmaya utanırdımyok ben hiç siteye yatırmadım direkt nesineden oynadim bak dürüstçe söylüyorum
1800 dedilerNe kadar
Eyvallah tahir reis baştacısın atıyorumDostum @Holi44 Burdaysan iban at 2 k benden sana feda olsun çıkartıp masaya vurasım geldi