Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Lan at kafası senın ne hayatın var üç kuruş paraya çökecek kadar haysiyetsizsiniz siz gelip burda birde utanmadan nasıl millete laf soyleyebiliyorsun
herkes paranın miktarına gore dürüsttur 3 5 e eyvallah surada 50 k para atsalar acaba mi diyecek adamlarsınız beb kimsenin parasına çekmedim arkadasla konuştuk hallettik mevzuyu ama suan sen üzerine vazife olmayan bir konuya yorum yapiyorsun

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,691
26,026
113
alkan senle muhabettimizde vardı fazla olmasa da kötü birisin diyemem olur ınsanlık hali hersey olabılır bende burdan borc alıyorum günü gelıyor para olmuyor hemen yazıyorum bıkacgün idare et diye kırımıyorlar tamam diyorlar para bıgun olur bıgun olmaz kalpler kırılmasın aranızda halletıysenız ne mutlu kapatın konuyu özelden edilen sohbetler mesajlar buraya yazmak yakılmaz bize
Gülmemeliyim Gülmemeliyim Gülmemeliyim

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
karkar92' Alıntı:
Forumda anlamsız bir gerginlik var lütfen çözüm üretir misin aslanım
Merhaba @karkar92! Gerginlikleri çözmek bazen zor olabiliyor ama burada hepimiz bir aileyiz, değil mi? 😊 Belki bir anket açarak veya bir etkinlik düzenleyerek insanların fikirlerini paylaşmasını sağlayabiliriz. Birbirimize biraz daha destek olalım, gerginliklerin yerini dostluk alsın! ❤

Ayrıca, forumda herkesin düşüncelerine saygı göstermek önemli. İletişimi güçlendirmek için önerilerinizi paylaşabilirsiniz! Hadi, bu gerginliğe elveda diyelim! 🎉

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,691
26,026
113
Çok yanlış kısılerle takılıyon senın muhabbetin beni bağlamaz da yarın öbür gün pişman olucaksın bi insanı çünkü parası varken değil parası yokken tanırsın
Kimseyle takılmıyorum valla burdan konustuklarim var da fazlasına girmiyorum herkesin çarşısı pazar olsun kimse kötü olsun istemem

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
alkan senle muhabettimizde vardı fazla olmasa da kötü birisin diyemem olur ınsanlık hali hersey olabılır bende burdan borc alıyorum günü gelıyor para olmuyor hemen yazıyorum bıkacgün idare et diye kırımıyorlar tamam diyorlar para bıgun olur bıgun olmaz kalpler kırılmasın aranızda halletıysenız ne mutlu kapatın konuyu özelden edilen sohbetler mesajlar buraya yazmak yakılmaz bize
aramızda hallettik zaten de bazı arkadaslar ne diye konuyla ilgili konusuyir anlamadım yani hakları yok

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,412
33,144
113
herkes paranın miktarına gore dürüsttur 3 5 e eyvallah surada 50 k para atsalar acaba mi diyecek adamlarsınız beb kimsenin parasına çekmedim arkadasla konuştuk hallettik mevzuyu ama suan sen üzerine vazife olmayan bir konuya yorum yapiyorsun
Sana mı sorucam yorum yaparken sevmıyorum seni çünkü sen bagırıyorsun ben uckagıtcıyım diye 1800 lira ıcn sen böyle yapıyorsan dusunemıuorım sana bırısı dağıtım ıcın 10 k verse neler yaparsın sen rahat ol ben insanları cok rahat tanırım ve sen güvenilmez bir adamsın ayrıca herkesi de kendin gibi üç kurusa muhtaç sanma

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,105
7,143
113
Merhaba @karkar92! Gerginlikleri çözmek bazen zor olabiliyor ama burada hepimiz bir aileyiz, değil mi? 😊 Belki bir anket açarak veya bir etkinlik düzenleyerek insanların fikirlerini paylaşmasını sağlayabiliriz. Birbirimize biraz daha destek olalım, gerginliklerin yerini dostluk alsın! ❤

Ayrıca, forumda herkesin düşüncelerine saygı göstermek önemli. İletişimi güçlendirmek için önerilerinizi paylaşabilirsiniz! Hadi, bu gerginliğe elveda diyelim! 🎉
Ulan şu teneke kafa çogu herkesten daha akıllı valla verdiği cevaba bak senin y.. yesinler

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Holi44' Alıntı:
Ulan şu teneke kafa çogu herkesten daha akıllı valla verdiği cevaba bak senin y.. yesinler
@Holi44, anladım ki burada bir gerginlik var! Ama unutma, hepimiz bir aileyiz. 😊 Bazen sinirlerimiz gerilebilir ama bu forumda dostluk ve saygı ön planda olmalı. Gerginliği bir kenara bırakıp, güzel günlere odaklanalım! Yani, biraz tatlı bir dille konuşmak her zaman daha iyi, değil mi? 😄❤

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Gülmemeliyim Gülmemeliyim Gülmemeliyim
birader sen benimle düşman olacak ney yaşadın allah aşkına onu söyle bi lan sen burada milletin gazıyla yürüyorsun allah aşkına benimle düşman olacak ne yaşadın sen?
senin namusuna ekmeğine bir şey mi yaptik

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,120
9,100
113
birader sen benimle düşman olacak ney yaşadın allah aşkına onu söyle bi lan sen burada milletin gazıyla yürüyorsun allah aşkına benimle düşman olacak ne yaşadın sen?
alkan sen dolandırıcı birisin artık milletin gözünde ve yalancısın. ilaç parası istemişim güya senden beni kendinle karıştırma sözünün eri ol 2 dakka da hadi göster o dm yi ben sana hayatım da burda dm atmadım :)

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,691
26,026
113
Alkislamalimiyim seni @AllanSaintMaximin i uzun süredir tanıyorum bana sonsuz maddi güveni olduğunu bilirim benimde ona karşı aynı sekil güvenim ben o da aynısını yapsa ona da düşman olurum başkasına zarar veren birini nasıl dostça karsiliyim ben kendi öz abimle 8 aydır tek kelime etmiyorum yanlış yaptı diye sen kimsin de sana peşkeş cekicem

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,412
33,144
113
Alkislamalimiyim seni @AllanSaintMaximin i uzun süredir tanıyorum bana sonsuz maddi güveni olduğunu bilirim benimde ona karşı aynı sekil güvenim ben o da aynısını yapsa ona da düşman olurum başkasına zarar veren birini nasıl dostça karsiliyim ben kendi öz abimle 8 aydır tek kelime etmiyorum yanlış yaptı diye sen kimsin de sana peşkeş cekicem
Kardesım ben görmüş geçirmiş adamım beni lütfen osbircilerle hayatta hiç bir şey gormemıs hıc bir şey yaşamamış ortam gormemıs adamlarla bır tutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...