Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
alkan senle muhabettimizde vardı fazla olmasa da kötü birisin diyemem olur ınsanlık hali hersey olabılır bende burdan borc alıyorum günü gelıyor para olmuyor hemen yazıyorum bıkacgün idare et diye kırımıyorlar tamam diyorlar para bıgun olur bıgun olmaz kalpler kırılmasın aranızda halletıysenız ne mutlu kapatın konuyu özelden edilen sohbetler mesajlar buraya yazmak yakılmaz bize
kapattık zaten biz aramızda konuyu da bazı arkadaslar neyin derdinde anlamadım ben

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,225
62,603
113
kılıç çevirme atacak abi
Bnde bı 69 savaşçı bide 67 şaman var nasıl saticam onu itemli 2side savascida 3p var hava öfke çevirme p istemleri çok iyi deil ama 10k ederler itemciniz falan siteler yaziyorlardı satayım ne var ne yok oynamiyorim bayagidir çok kalabalık oyun baydi

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
Bnde bı 69 savaşçı bide 67 şaman var nasıl saticam onu itemli 2side savascida 3p var hava öfke çevirme p istemleri çok iyi deil ama 10k ederler itemciniz falan siteler yaziyorlardı satayım ne var ne yok oynamiyorim bayagidir çok kalabalık oyun baydi
abi Metin2 den bahsediyorsun galiba ama inan ki hic bilmiyorum ya bende oynadım yıllar önce sene 2013 falandı o zamanlar ama devam etmedim bıraktım hala oynayan cok mu ya o oyunu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,225
62,603
113
abi Metin2 den bahsediyorsun galiba ama inan ki hic bilmiyorum ya bende oynadım yıllar önce sene 2013 falandı o zamanlar ama devam etmedim bıraktım hala oynayan cok mu ya o oyunu
Mobili çıkmış onu oynadım biraz.parada kazanılıyor ama ekip lazım tek olmak sikinti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...