- 10,162
- 2,343
- 113
Bu sitede bu miktarlari devam etme derim sonrasındaBeklemeye alındı
Bu sitede bu miktarlari devam etme derim sonrasındaBeklemeye alındı
Gelmedi mesaj atıp gerçektenHic doyduklarını gormedik be allah eksikliklerini göstermesin 😀😀😀
750 geri iade 750 dağıtımBana verirsen kazanırsam 750 geri iade 500 de dagıtım 😊😀 🤝 @tolga1453
Sinyal gücü cok yuksek burda 😀Valla parası olan bile piranalık yapıyor asıl sıkıntı o
Bunu bende yapmıştım vaktinde vay be ne günlerdi 😁Misli beten para gelince 2 kişiye 500 tl kasasını 3 bin yapan 500 geri iade eder 2500 500 dağıtır 2 ona kalır cekim gelince bedenler 2 kisi seceriz
Sil cabuk msjı😀😀750 geri iade 750 dağıtım![]()
Adam hakketti direk ver hemen ustaBana verirsen kazanırsam 750 geri iade 500 de dagıtım 😊😀 🤝 @tolga1453
Adam akıllıAdam hakketti direk ver hemen usta
Teşekkürler bence cok iyi bir teklif 😀🤝Adam hakketti direk ver hemen usta
DM den yürüdün mu doğru söyleTeşekkürler bence cok iyi bir teklif 😀🤝
Yok lan oyle şey olurmu😀DM den yürüdün mu doğru söyle![]()
Yürümüş sun diyorlarYok lan oyle şey olurmu😀
Diyenler yürümüştür knka beni bilen bilir 😀 ben dun roling 3/5 msj attım odul verdiler takip etmedim almadım hak gecmesin diye valla 😊Yürümüş sun diyorlar![]()
Tamam işte bu gecede bana yardımcı ol ölür müsünDiyenler yürümüştür knka beni bilen bilir 😀 ben dun roling 3/5 msj attım odul verdiler takip etmedim almadım hak gecmesin diye valla 😊
Yok ya yapmaz oyle sey o akıllıdır o 😊Bence çekim gelmiş parayı da yemiş Tolga![]()
Napıyoruz dost tahmin mi ediyoruz çekim saatini sen mi seçiyorsunMisli beten para gelince 2 kişiye 500 tl kasasını 3 bin yapan 500 geri iade eder 2500 500 dağıtır 2 ona kalır cekim gelince bedenler 2 kisi seceriz