- 17,950
- 11,306
- 113
Cenabetlik halt etmiş brom öyle diyim sanaGokay bet bu ara fena cenabetlik var sende de aynı galiba durumlar
Cenabetlik halt etmiş brom öyle diyim sanaGokay bet bu ara fena cenabetlik var sende de aynı galiba durumlar
Valla tam üstüne bastın nereye el atsak kuruyorCenabetlik halt etmiş brom öyle diyim sana
Yav ziznecim
Virüsbet çekilişinde saçma sapan giden bilet mi dersin 5-1 den dönen setler mi dersin say say bitmez sanırımValla tam üstüne bastın nereye el atsak kuruyor
EfendimYav ziznecim
Bir ara tombala dan 10000 TL götürdün hatırlıyorumVirüsbet çekilişinde saçma sapan giden bilet mi dersin 5-1 den dönen setler mi dersin say say bitmez sanırım
Geçmiş olsun inşallah son gün olur bu günde şansımız açılırVirüsbet çekilişinde saçma sapan giden bilet mi dersin 5-1 den dönen setler mi dersin say say bitmez sanırım
Tam sinsi gözBir ara tombala dan 10000 TL götürdün hatırlıyorum![]()
İnşallah beraber kankamGeçmiş olsun inşallah son gün olur bu günde şansımız açılır
Yok yanlış hatirliyorsun cinkoyduBir ara tombala dan 10000 TL götürdün hatırlıyorum![]()
Ben tombala hatırlıyorumYok yanlış hatirliyorsun cinkoydu![]()
Valla hatırlayamadım beSenle yazın Zeynep Sönmez Amerika açık maçında sohbetimiz olmuştu @BYTENNİS