- 17,949
- 11,305
- 113
Benim kadrodasinBenim ilk etkinlikte direk wild sin dost teniscileri severim![]()
Benim kadrodasinBenim ilk etkinlikte direk wild sin dost teniscileri severim![]()
Yok dost onu tanıyorum ben bu zencili arkadaşı sormuştumSen onu ona mi yazdın yanlış mesajı alıntı yapmışsın daha demin![]()
Anladım anladım şaşırmıştım zatenYok dost onu tanıyorum ben bu zencili arkadaşı sormuştum
Yok dost seni değil diğer arkadaşı sormuştum kusura bakma yanlış yaptım sanırım 😀Benim mesajı alıntı yapmışsın sorarken millet beni zannetti bende öyle![]()
Hayatım tenisle geçti. Madem izliyorum oynayayım dedim ders bile aldım öğrendim beni seç.Benim ilk etkinlikte direk wild sin dost teniscileri severim![]()
Al benden de o kadar tuhaf duygular içerisine girdim bi anlıkAnladım anladım şaşırmıştım zaten
Vizyonunuz süper biraz düşünmem gerek bunuHayatım tenisle geçti. Madem izliyorum oynayayım dedim ders bile aldım öğrendim beni seç.
Ziznelicanmıs adamın adı zencili diyorum bende😀Anladım anladım şaşırmıştım zaten
Canın sağolsunZiznelicanmıs adamın adı zencili diyorum bende😀
Ulann adamı susturdnz ne guzel konusyordu ayıp be size 😀😀😀😀Yok dost seni değil diğer arkadaşı sormuştum kusura bakma yanlış yaptım sanırım 😀
Susturulma susma varUlann adamı susturdnz ne guzel konusyordu ayıp be size 😀😀😀😀
Nerelisin kral😊Susturulma susma var![]()
Bol şansBeyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
Kocaeli demez mi bideNerelisin kral😊
Çekim gelicen mi secicen yoksa aklında varmı knka şuanBeyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
Kesene bereket simdidenBeyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi
Ozmn gor işte 😀😀Kocaeli demez mi bide![]()
Zingoo olsunBeyler 2 kisi sececem cekim gelmedi sadece onlar bekler daha cekim gelmedi isteyen arkadaşları takip İcin bekler ne kadar sürecegi malum cok darlandım ama gelmedi hayla bir iki kisi DM atmış sigara parası Atacam DM klasman bir ikiye gelincede simdi rastgele sececm 2 kisi not hayla cekim gelmedi