- 1,919
- 454
- 83
Anlamadım şimdi yok mu beni sececek o kadar mı kötüyüm seçilenler de olup da ben de olmayan ne var dostlar 
Ses etme iyi buraDur bi konu açalım
Beni seçer misin rica etsemSen gönüllerdesin drogbam 🙅
77,150 sn sonra ahahskksdBeni seçer misin rica etsem
Usta kulaklarına hastayım botox muBeni seçer misin rica etsem
74 yetmiş dört sjsjsjsjss77,150 sn sonra ahahskksd
Yok orjinal daha el değmediUsta kulaklarına hastayım botox mu
Hangi siteCelim gelemedi daha
gelir dost ama çekim gelmeden uyuma betco ayarsız sabah uyandığında bakiyen sıfırlanmış olmasınCelim gelemedi daha
Diğerinde anlık güncelleme vs vardır bu kısa sürer kanka muhtemelen tahminimBeyler iptal ettiler simdide tik tak havle verin dediler daha bunlara yatırım yapmam simdi 2 saat de burda bekletirler
Ahımı aldinBeyler iptal ettiler simdide tik tak havle verin dediler daha bunlara yatırım yapmam simdi 2 saat de burda bekletirler
Yok ya bekletmezler heralde knk bağlan soyle aciliyetim var zaten 2 saat bekledim anlık işleme alıp ödeyin diye rica et 10 dk ya öderlerBeyler iptal ettiler simdide tik tak havle verin dediler daha bunlara yatırım yapmam simdi 2 saat de burda bekletirler
Bencede dost buraya yatırım yapma o kadar bekletiyor sonra iptal baska cekim yöntimi salak sacma şeylerBeyler iptal ettiler simdide tik tak havle verin dediler daha bunlara yatırım yapmam simdi 2 saat de burda bekletirler
Cekim gelmeden uyuma dost tavsiyem bakiye falan eritmesinler 2fa sms falan da ac 👍Beyler iptal ettiler simdide tik tak havle verin dediler daha bunlara yatırım yapmam simdi 2 saat de burda bekletirler
Gelir birazdan zatenCekim gelmeden uyuma dost tavsiyem bakiye falan eritmesinler 2fa sms falan da ac 👍
İnş knkaGelir birazdan zaten
kasayı sıfırlarsın belki diye uğraşıyolar çek yollarlarBeyler iptal ettiler simdide tik tak havle verin dediler daha bunlara yatırım yapmam simdi 2 saat de burda bekletirler