- 7,136
- 7,375
- 113
Merakımdan aldım abonelik ordaki fotoları twittera yüklüyolarmış boşa 40 tl ödedimFena karı ama gideri var şimdi Allah için
Merakımdan aldım abonelik ordaki fotoları twittera yüklüyolarmış boşa 40 tl ödedimFena karı ama gideri var şimdi Allah için
İçeri alıyorlar habire alayını artık kolay kolay g.ü yemez hiç birinin paylaşım yapmayaMerakımdan aldım abonelik ordaki fotoları twittera yüklüyolarmış boşa 40 tl ödedim
Simge de içerde bide uyuşturucu kullanıyomuş oİçeri alıyorlar habire alayını artık kolay kolay g.ü yemez hiç birinin paylaşım yapmaya
Tommy ile magazin haberlerine hoşgeldinizSimge de içerde bide uyuşturucu kullanıyomuş o
Bilal hancının eski karısı esin incede onlyfans açmıştı bu olaylar başlayıncs kaçtı ülkeden kesti paylaşımları
Devlet baktı büyük para dönüyo payını almak için el attı olaya
Ekran sürem 23 saatTommy ile magazin haberlerine hoşgeldiniz
Gündem oluşturmak başka bısey değil ya bak hemen o savcı iç işleri bakanı oldu bu ülke böyleSimge de içerde bide uyuşturucu kullanıyomuş o
Bilal hancının eski karısı esin incede onlyfans açmıştı bu olaylar başlayıncs kaçtı ülkeden kesti paylaşımları
Devlet baktı büyük para dönüyo payını almak için el attı olaya
Kadının biri sokak röportajında ülkede sosyal çürüme var diyodu harbiden öyle bi olay unutturmak için hemen bişey çıkarıyolar kimse hala dilan polatların nasıl serbest kaldığını o paralar nasıl açıklandı nasıl ceza almadı bilmiyorGündem oluşturmak başka bısey değil ya bak hemen o savcı iç işleri bakanı oldu bu ülke böyle
Soylunun uşaklarıydı onlar o el atmıstırKadının biri sokak röportajında ülkede sosyal çürüme var diyodu harbiden öyle bi olay unutturmak için hemen bişey çıkarıyolar kimse hala dilan polatların nasıl serbest kaldığını o paralar nasıl açıklandı nasıl ceza almadı bilmiyor
Tbrkler
Geç kaldın olmaz .
Ben zaten tutmuyorum ki
Tommy bu iki ünite versin o zaman.Ben zaten tutmuyorum ki
Atayiz misin kardeşimBen zaten tutmuyorum ki