- 7,136
- 7,375
- 113
İfşa oldukDost ne gerek vardı 3k da bana atmışsın neyse dönüşü olur mutlaka thanks @TommyEgan
İfşa oldukDost ne gerek vardı 3k da bana atmışsın neyse dönüşü olur mutlaka thanks @TommyEgan
Kızılay da dolandırıcı kardesım parayla çadır satıyor yine para dolandırıcılara gittiAldık Kızılay ve kedilere gidecek
Ödenir abi inşallah , senin gibi insanlar hep kazansın öğrenciyim yarın akbil , güzel kazanç , sen iyi bir insansın , Ramazan güzeldir abim benim tebrikler kaç k çekeceksin kxmsnnxbe 😆Bu arada hala ödenmedi 😃
Çok zor metin ben aldım gelen kazancı bir daha ki sefere@TommyEgan ozur dılerım
Gelir mi bi ayak fotosu@TommyEgan ozur dılerım
Sahura pide alcam abiÖdenir abi inşallah , senin gibi insanlar hep kazansın öğrenciyim yarın akbil , güzel kazanç , sen iyi bir insansın , Ramazan güzeldir abim benim tebrikler kaç k çekeceksin kxmsnnxbe 😆
Yok yaw ben aldım Ahmet yerinee 2 ünite kan verecekKızılay da dolandırıcı kardesım parayla çadır satıyor yine para dolandırıcılara gitti
Lan hasso 🤣🤣🤣Ödenir abi inşallah , senin gibi insanlar hep kazansın öğrenciyim yarın akbil , güzel kazanç , sen iyi bir insansın , Ramazan güzeldir abim benim tebrikler kaç k çekeceksin kxmsnnxbe 😆
Gözü olanın gözü çıksın abimLan hasso 🤣🤣🤣
Ben ismarlicam sana pideSahura pide alcam abi
Haberi geldi sağolun varolun 😇Ben ismarlicam sana pide
Bu aralar bide üniye gidecem para lazım diyenler türedi sanki okuyup büyük adam olunca bana bakacak banane kardeşim Allah Allah baban mıyız senin sanki atomu parçalıyor askere gitmemek için 15 yıl açık öğretime yazılıp tecil ettirmiş 35 yaşında adam öğrenciyim diye para dileniyor 😆Sahura pide alcam abi
Allah kibirdrn uzak etsin herkesi ✋🧿Gözü olanın gözü çıksın abim
Abi bahane göt gibi işte herkeste var 🤣🤣Bu aralar bide üniye gidecem para lazım diyenler türedi sanki okuyup büyük adam olunca bana bakacak banane kardeşim Allah Allah baban mıyız senin sanki atomu parçalıyor askere gitmemek için 15 yıl açık öğretime yazılıp tecil ettirmiş 35 yaşında adam öğrenciyim diye para dileniyor 😆
Amin dağıtım gelir miAllah kibirdrn uzak etsin herkesi ✋🧿
Sana zaten doktorla tommy valencınes kazanc alsın bıldırım gıdıyorÇok zor metin ben aldım gelen kazancı bir daha ki sefere
Baldıra kadar yolu varGelir mi bi ayak fotosu
Maaşınıda az kaldı 15 ini bekliyor tüm forumBaldıra kadar yolu var