Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti TommyEgan | Gustavo Gaviria

Kupon Miktarı
6000
Kupon Oranı
2.70

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,676
12,194
113
Dakka 6 hadi koçlar

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
İlk yari 8 9 tane çıkarsa 2.yari içeri aliriz

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Yok loserde artik kimse kavga gürültü etmicek olaylar son buldu yeni insanlar gelip kavga gürültü cikarirsa zaten konudan yasaklanırlar
Beni tezgaha getirdi eleman ya durduk yere dangalak dedi bende tutamadım kendimi cevap verdim küfürde etmedim ama jargon kötüydü araya gittik

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Beni tezgaha getirdi eleman ya durduk yere dangalak dedi bende tutamadım kendimi cevap verdim küfürde etmedim ama jargon kötüydü araya gittik
Çok saçma ban yedin eleman da sana bişey dememisti ama parasız anına denk geldi galiba sjsjcjna

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Çok saçma ban yedin eleman da sana bişey dememisti ama parasız anına denk geldi galiba sjsjcjna
Forumda genel bi gerginlik var çok fazla film izliyolar haberlerde görüyolar 50 kya mekan tarayan veletleri gaza geliyolar kime şaka yapsak yemen asarım keserim doğrarım halbuki elinde 5 lira ekmek almaya giden tipler çoğu

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,972
53,738
113
Bende gecen ban yedim konudan belkide sinirsiz yemiştim Salih baskanlan konuştu bi şekilde bani kaldırdı senin içinde konuşmuş bugün yarın bakarım demiş baskan banin kalkarsa bir daha tanımadığın adamlar lan muhabbete dahi girme dost bosver yeni yeni insanları onlar yüzünden ban yeme bir dhaa