- 10,646
- 5,722
- 113
Ahmet sahip çıkmıyor ki geceleri çıksa bunlar olmazYok loserde artik kimse kavga gürültü etmicek olaylar son buldu yeni insanlar gelip kavga gürültü cikarirsa zaten konudan yasaklanırlar
Ahmet sahip çıkmıyor ki geceleri çıksa bunlar olmazYok loserde artik kimse kavga gürültü etmicek olaylar son buldu yeni insanlar gelip kavga gürültü cikarirsa zaten konudan yasaklanırlar
6 7 yetmiyo muİlk yari 8 9 tane çıkarsa 2.yari içeri aliriz
17 olmaz ins puahaBunu 16.kez diyisin
Rahat takip ederdik diye şey ettim6 7 yetmiyo mu
Beni tezgaha getirdi eleman ya durduk yere dangalak dedi bende tutamadım kendimi cevap verdim küfürde etmedim ama jargon kötüydü araya gittikYok loserde artik kimse kavga gürültü etmicek olaylar son buldu yeni insanlar gelip kavga gürültü cikarirsa zaten konudan yasaklanırlar
İlk yari 9 çıkarsa 2. Yarı 1 çıkarİlk yari 8 9 tane çıkarsa 2.yari içeri aliriz
Cezasını keselim o zaman dostAhmet sahip çıkmıyor ki geceleri çıksa bunlar olmaz
Çok saçma ban yedin eleman da sana bişey dememisti ama parasız anına denk geldi galiba sjsjcjnaBeni tezgaha getirdi eleman ya durduk yere dangalak dedi bende tutamadım kendimi cevap verdim küfürde etmedim ama jargon kötüydü araya gittik
İlk yari 10 tane çıkartırız o zamanİlk yari 9 çıkarsa 2. Yarı 1 çıkar
Yok be kuponda tutturamiyor. Dün fener 1.5 üstten yatti. O derece bir gusül eksikliği var buna ceza hamam olur 😀😀😀Cezasını keselim o zaman dost
Forumda genel bi gerginlik var çok fazla film izliyolar haberlerde görüyolar 50 kya mekan tarayan veletleri gaza geliyolar kime şaka yapsak yemen asarım keserim doğrarım halbuki elinde 5 lira ekmek almaya giden tipler çoğuÇok saçma ban yedin eleman da sana bişey dememisti ama parasız anına denk geldi galiba sjsjcjna
Abdest almayı bilmiyodurYok be kuponda tutturamiyor. Dün fener 1.5 üstten yatti. O derece bir gusül eksikliği var buna ceza hamam olur 😀😀😀
Bende gecen ban yedim konudan belkide sinirsiz yemiştim Salih baskanlan konuştu bi şekilde bani kaldırdı senin içinde konuşmuş bugün yarın bakarım demiş baskan banin kalkarsa bir daha tanımadığın adamlar lan muhabbete dahi girme dost bosver yeni yeni insanları onlar yüzünden ban yeme bir dhaaBeni tezgaha getirdi eleman ya durduk yere dangalak dedi bende tutamadım kendimi cevap verdim küfürde etmedim ama jargon kötüydü araya gittik
Yapay zeka ona o konuda yardımcı olurAbdest almayı bilmiyodur