- 41,010
- 31,803
- 113
Atış
Hayırlısı sadece örnek verdim niye raporlamis demiyorum adamın kuponu nu bile 2 kişi beğenmiş sence de tuhaf değil mi böyle bir forumda demek biseyler var neyse bana ne 🤣Valla dmden para isteyeni bende raporluyorum
Kardesim kazancın senin olsun sen hep verdin biz dua ettik haklısın günlerdir biseyin var belli ki bak keyfineTahir bana ne diye laf sokmaya çalışıyo onu anlamıyorum. Burda bi çok kişiye beklentiye girmeden para atmışımdır. Hiçbir yerde de reklamını yapmadım bunun. Bundan sonra ne atarım ne alırım ama. 300k borcum varken 10k kazansam 3 4k gönderiyorum hata bendeymiş. Herkese iyi geceler
Kimseyi kapımda köpek etmiyorum diye kabahatli olduğum için özür dilerim bizde biliriz 10 saat kupon yapıp 500 verip geçmeyi o kadar rol, yaptım kuponlar attım her gelen dme karşılık verdim para yolladım hepsi dolandırdı hiç geri gelen olmadı senide şikayet etmekle iyi yapmişım hatayı kendinde aramayıp bana bok atmışsın tarlada ırgatlıktan memnunsan başka konuya yatay geçiş yapHayırlısı sadece örnek verdim niye raporlamis demiyorum adamın kuponu nu bile 2 kişi beğenmiş sence de tuhaf değil mi böyle bir forumda demek biseyler var neyse bana ne 🤣
Bende raporladım o 3 şahısı 2 si süresiz başlandı kanka 😎 😂😂😂Kimseyi kapımda köpek etmiyorum diye kabahatli olduğum için özür dilerim bizde biliriz 10 saat kupon yapıp 500 verip geçmeyi o kadar rol, yaptım kuponlar attım her gelen dme karşılık verdim para yolladım hepsi dolandırdı hiç geri gelen olmadı senide şikayet etmekle iyi yapmişım hatayı kendinde aramayıp bana bok atmışsın tarlada ırgatlıktan memnunsan başka konuya yatay geçiş yap
Takip edilip edilmemek zerre ipimde değil ben kazandığıma yada kaybettiğime bakarım paraya boğduklarımız sikinin keyfine muhabbeti kesti bizle eyvallah çektik peşinde koşamam kimseninBende raporladım o 3 şahısı 2 si süresiz başlandı kanka 😎 😂😂😂
Kuponu takiple knk laKimseyi kapımda köpek etmiyorum diye kabahatli olduğum için özür dilerim bizde biliriz 10 saat kupon yapıp 500 verip geçmeyi o kadar rol, yaptım kuponlar attım her gelen dme karşılık verdim para yolladım hepsi dolandırdı hiç geri gelen olmadı senide şikayet etmekle iyi yapmişım hatayı kendinde aramayıp bana bok atmışsın tarlada ırgatlıktan memnunsan başka konuya yatay geçiş yap
Takip edilip edilmemek zerre ipimde değil ben kazandığıma yada kaybettiğime bakarım paraya boğduklarımız sikinin keyfine muhabbeti kesti bizle eyvallah çektik peşinde koşamam kimsenin