Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling TommyEgan | Kasa 1 K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Tahir bana ne diye laf sokmaya çalışıyo onu anlamıyorum. Burda bi çok kişiye beklentiye girmeden para atmışımdır. Hiçbir yerde de reklamını yapmadım bunun. Bundan sonra ne atarım ne alırım ama. 300k borcum varken 10k kazansam 3 4k gönderiyorum hata bendeymiş. Herkese iyi geceler

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Valla dmden para isteyeni bende raporluyorum
Hayırlısı sadece örnek verdim niye raporlamis demiyorum adamın kuponu nu bile 2 kişi beğenmiş sence de tuhaf değil mi böyle bir forumda demek biseyler var neyse bana ne 🤣

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,985
24,969
113
Tahir bana ne diye laf sokmaya çalışıyo onu anlamıyorum. Burda bi çok kişiye beklentiye girmeden para atmışımdır. Hiçbir yerde de reklamını yapmadım bunun. Bundan sonra ne atarım ne alırım ama. 300k borcum varken 10k kazansam 3 4k gönderiyorum hata bendeymiş. Herkese iyi geceler
Kardesim kazancın senin olsun sen hep verdin biz dua ettik haklısın günlerdir biseyin var belli ki bak keyfine

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Hayırlısı sadece örnek verdim niye raporlamis demiyorum adamın kuponu nu bile 2 kişi beğenmiş sence de tuhaf değil mi böyle bir forumda demek biseyler var neyse bana ne 🤣
Kimseyi kapımda köpek etmiyorum diye kabahatli olduğum için özür dilerim bizde biliriz 10 saat kupon yapıp 500 verip geçmeyi o kadar rol, yaptım kuponlar attım her gelen dme karşılık verdim para yolladım hepsi dolandırdı hiç geri gelen olmadı senide şikayet etmekle iyi yapmişım hatayı kendinde aramayıp bana bok atmışsın tarlada ırgatlıktan memnunsan başka konuya yatay geçiş yap

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,035
31,834
113
Kimseyi kapımda köpek etmiyorum diye kabahatli olduğum için özür dilerim bizde biliriz 10 saat kupon yapıp 500 verip geçmeyi o kadar rol, yaptım kuponlar attım her gelen dme karşılık verdim para yolladım hepsi dolandırdı hiç geri gelen olmadı senide şikayet etmekle iyi yapmişım hatayı kendinde aramayıp bana bok atmışsın tarlada ırgatlıktan memnunsan başka konuya yatay geçiş yap
Bende raporladım o 3 şahısı 2 si süresiz başlandı kanka 😎 😂😂😂

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Bende raporladım o 3 şahısı 2 si süresiz başlandı kanka 😎 😂😂😂
Takip edilip edilmemek zerre ipimde değil ben kazandığıma yada kaybettiğime bakarım paraya boğduklarımız sikinin keyfine muhabbeti kesti bizle eyvallah çektik peşinde koşamam kimsenin

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,352
5,907
113
Ki
Kuponu takiple knk la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...