- 7,136
- 7,375
- 113
Kimler banlandı gece mevzu olmuş10 çs bile olabilir
Kimler banlandı gece mevzu olmuş10 çs bile olabilir
Erhan uçtu bide kedi maması vardı hıyar o gitti başka bisi varsa bilmiyorumKimler banlandı gece mevzu olmuş
Kedi maması ne demekErhan uçtu bide kedi maması vardı hıyar o gitti başka bisi varsa bilmiyorum
Apindangoye de ne vefalı oyuncuymuş Küme düştü yine bırakmadı SivasıUğur çiftçi hala ölmemiş sol bekte devam
Kedi maması 😅😅Erhan uçtu bide kedi maması vardı hıyar o gitti başka bisi varsa bilmiyorum
Tamam abiHaya namına zerre nasiplenmemiş arsızın tekisin bişey diyemiyorum artık, ama yolun yol değil, yarın para için akıl almaz şeyler yapabilirsin. Hala bir şansın varken kendine çeki düzen ver. Başka da bişey diyemiyorum
Uğur orta apindangoye kafa gol istiyorumApindangoye de ne vefalı oyuncuymuş Küme düştü yine bırakmadı Sivası
Şuan Anadolu klüplerinde oynayabilir rahat
Dostum sende konuyu kapat boşver Erhan gibi ban yeme durduk yere sen daha önce gerekeni söyledin üzerine alır almaz kendi bileceği işBu lafım özellikle dostlarıma, beni seven sayan adamlara. Bundan sonra bu hırsızın konusunu etkinliğini, yada herhangi bir postuna alıntı atan olursa ki bu kendi tercihidir bişey diyemem ama benimle iletişimi kessin, benim herhangi bir konuma gelmesin.
İnşallah 😅Uğur orta apindangoye kafa gol istiyorum
Kim o vatandaş bilmiyoruz ki reşatımBu lafım özellikle dostlarıma, beni seven sayan adamlara. Bundan sonra bu hırsızın konusunu etkinliğini, yada herhangi bir postuna alıntı atan olursa ki bu kendi tercihidir bişey diyemem ama benimle iletişimi kessin, benim herhangi bir konuma gelmesin.
Ethemi de olur eski İstanbulsporlu yanlış hatırlamıosamUğur orta apindangoye kafa gol istiyorum
Öyle yaptım ben ama sadece dostlarımında bilmesini istedim yarın bana neden böyle davranıyorsun demesinler istedimDostum sende konuyu kapat boşver Erhan gibi ban yeme durduk yere sen daha önce gerekeni söyledin üzerine alır almaz kendi bileceği iş
Yoksay geç muhabbetine bak
Uğur orta açıyor gelir mi gelir suanUğur orta apindangoye kafa gol istiyorum
Sivas tek kaleye yıktı oyunuEthemi de olur eski İstanbulsporlu yanlış hatırlamıosam
Valla ben arkadaşı tanımam muhabbetimde yokÖyle yaptım ben ama sadece dostlarımında bilmesini istedim yarın bana neden böyle davranıyorsun demesinler istedim
Kim o vatandaş bilmiyoruz ki reşatım
Emeklisi geldi hala orta açıyor Uğur 😅😅Uğur orta açıyor gelir mi gelir suan
O yüzden adın tommmy reis boşver 👑Adımız eşref tek olsa böyle olmazdı