Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TommyEgan / Sivasspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
7.90

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Uğur çiftçi hala ölmemiş sol bekte devam

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,840
27,040
113
Bu lafım özellikle dostlarıma, beni seven sayan adamlara. Bundan sonra bu hırsızın konusunu etkinliğini, yada herhangi bir postuna alıntı atan olursa ki bu kendi tercihidir bişey diyemem ama benimle iletişimi kessin, benim herhangi bir konuma gelmesin.

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25,628
16,754
113
Haya namına zerre nasiplenmemiş arsızın tekisin bişey diyemiyorum artık, ama yolun yol değil, yarın para için akıl almaz şeyler yapabilirsin. Hala bir şansın varken kendine çeki düzen ver. Başka da bişey diyemiyorum
Tamam abi

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Bu lafım özellikle dostlarıma, beni seven sayan adamlara. Bundan sonra bu hırsızın konusunu etkinliğini, yada herhangi bir postuna alıntı atan olursa ki bu kendi tercihidir bişey diyemem ama benimle iletişimi kessin, benim herhangi bir konuma gelmesin.
Dostum sende konuyu kapat boşver Erhan gibi ban yeme durduk yere sen daha önce gerekeni söyledin üzerine alır almaz kendi bileceği iş
Yoksay geç muhabbetine bak

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,412
20,962
113
Kim o vatandaş bilmiyoruz ki reşatım

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Öyle yaptım ben ama sadece dostlarımında bilmesini istedim yarın bana neden böyle davranıyorsun demesinler istedim
Valla ben arkadaşı tanımam muhabbetimde yok
Ama sana tavsiye vereyim ortak arkadaş olabilir sen konuşmuyorsun diye arkadaşınında konuşmamasını bekleme haksızlık olur ortada kalır seni sevdiğinden yalan söylemel zorunda kalır benden sana tavsiye Bariosum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...