- 19,084
- 21,439
- 113
1-2 olsun da bitsin ızdırapSivas tek kaleye yıktı oyunu
1-2 olsun da bitsin ızdırapSivas tek kaleye yıktı oyunu
Tam tersi hırsıza hırsızsın diyemiyorsa yarın başına geldiğinde de başkasından tepki beklemeyecek. Haksızlık karşısında herkes tepkisini göstermeli en azından dostum dediğim insanlar kankaValla ben arkadaşı tanımam muhabbetimde yok
Ama sana tavsiye vereyim ortak arkadaş olabilir sen konuşmuyorsun diye arkadaşınında konuşmamasını bekleme haksızlık olur ortada kalır seni sevdiğinden yalan söylemel zorunda kalır benden sana tavsiye Bariosum
Aga dm den sürekli para isteyen bi arkadaşım olmadı hiçValla ben arkadaşı tanımam muhabbetimde yok
Ama sana tavsiye vereyim ortak arkadaş olabilir sen konuşmuyorsun diye arkadaşınında konuşmamasını bekleme haksızlık olur ortada kalır seni sevdiğinden yalan söylemel zorunda kalır benden sana tavsiye Bariosum
3 sene önceye kadar Galatasaray in sol bek listesinde idiEmeklisi geldi hala orta açıyor Uğur 😅😅
Mesaj alındı reis tanımıyorum zaten sadece görüyordum sana yapılmış bize yapılmıştır gereken uygulanır vakti gelince
Aga dm den sürekli para isteyen bi arkadaşım olmadı hiç
3 sene önceye kadar Galatasaray in sol bek listesinde idi
Hatasından dönerse affetmek büyüklüktürTam tersi hırsıza hırsızsın diyemiyorsa yarın başına geldiğinde de başkasından tepki beklemeyecek. Haksızlık karşısında herkes tepkisini göstermeli en azından dostum dediğim insanlar kanka
Beşiktaşa attığı golün GIF i kendine gol atiyon
Benimde olmadı öyle dostluklar kurmadık bizde Tahirim 😅Aga dm den sürekli para isteyen bi arkadaşım olmadı hiç
3 sene önceye kadar Galatasaray in sol bek listesinde idi
Bize çalıştı o yüzden burdan şampiyon olcazBeşiktaşa attığı golün GIF i kendine gol atiyon
Bu ilk değil kanka. İlkinde beşer şaşar dedim, insanız hata yaparız dedim. Ama bak noldu sonraHatasından dönerse affetmek büyüklüktür
İnsan kazanmak zordur kaybetmek kolaydır Barriosum
Anlıyorjm seni iyilik ettin iyi niyetini suistimal etti kızmanda haklısın
Umarım ders çıkarır hatasından döner
Ben sen durduk yere ban yeme diye diyorum konuyu kapat diye elbet bir gün aklı başına gelince senden helallik ister
2. Bir şans sadece Zaman kaybettirir huylu huyundan vazgeçmez bir kere yapan bidaha yapar , orispiyi zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış 🤣Hatasından dönerse affetmek büyüklüktür
İnsan kazanmak zordur kaybetmek kolaydır Barriosum
Anlıyorjm seni iyilik ettin iyi niyetini suistimal etti kızmanda haklısın
Umarım ders çıkarır hatasından döner
Ben sen durduk yere ban yeme diye diyorum konuyu kapat diye elbet bir gün aklı başına gelince senden helallik ister
Canlı izlmeme rağmen attı sandım yaSivas Goalll diye gelir birazdan @Daimon Reis 😅😅
Öylesi menfaat ilişkisine giriyor zaten arkadaşım dediğinden borç alıp aldığını kumarda yiyorsan hainlik tir bu resmen bence affedilmeyecek bi hataBenimde olmadı öyle dostluklar kurmadık bizde Tahirim 😅
Hemen attielaim bol sans
SahadamisinCanlı izlmeme rağmen attı sandım ya
Bu maçta sağ bektimSahadamisin
Yav yeter tamam gol lazım dakika geçtikçe sinirleniyorumÖylesi menfaat ilişkisine giriyor zaten arkadaşım dediğinden borç alıp aldığını kumarda yiyorsan hainlik tir bu resmen bence affedilmeyecek bi hata