Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TommyEgan / Sivasspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
7.90

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,843
27,053
113
Valla ben arkadaşı tanımam muhabbetimde yok
Ama sana tavsiye vereyim ortak arkadaş olabilir sen konuşmuyorsun diye arkadaşınında konuşmamasını bekleme haksızlık olur ortada kalır seni sevdiğinden yalan söylemel zorunda kalır benden sana tavsiye Bariosum
Tam tersi hırsıza hırsızsın diyemiyorsa yarın başına geldiğinde de başkasından tepki beklemeyecek. Haksızlık karşısında herkes tepkisini göstermeli en azından dostum dediğim insanlar kanka

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,898
24,865
113
Valla ben arkadaşı tanımam muhabbetimde yok
Ama sana tavsiye vereyim ortak arkadaş olabilir sen konuşmuyorsun diye arkadaşınında konuşmamasını bekleme haksızlık olur ortada kalır seni sevdiğinden yalan söylemel zorunda kalır benden sana tavsiye Bariosum
Aga dm den sürekli para isteyen bi arkadaşım olmadı hiç
Emeklisi geldi hala orta açıyor Uğur 😅😅
3 sene önceye kadar Galatasaray in sol bek listesinde idi

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Tam tersi hırsıza hırsızsın diyemiyorsa yarın başına geldiğinde de başkasından tepki beklemeyecek. Haksızlık karşısında herkes tepkisini göstermeli en azından dostum dediğim insanlar kanka
Hatasından dönerse affetmek büyüklüktür
İnsan kazanmak zordur kaybetmek kolaydır Barriosum
Anlıyorjm seni iyilik ettin iyi niyetini suistimal etti kızmanda haklısın
Umarım ders çıkarır hatasından döner
Ben sen durduk yere ban yeme diye diyorum konuyu kapat diye elbet bir gün aklı başına gelince senden helallik ister

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,843
27,053
113
Ben sen durduk yere ban yeme diye diyorum konuyu kapat diye elbet bir gün aklı başına gelince senden helallik ister
Bu ilk değil kanka. İlkinde beşer şaşar dedim, insanız hata yaparız dedim. Ama bak noldu sonra

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
2. Bir şans sadece Zaman kaybettirir huylu huyundan vazgeçmez bir kere yapan bidaha yapar , orispiyi zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış 🤣

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Öylesi menfaat ilişkisine giriyor zaten arkadaşım dediğinden borç alıp aldığını kumarda yiyorsan hainlik tir bu resmen bence affedilmeyecek bi hata
Yav yeter tamam gol lazım dakika geçtikçe sinirleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...