- 7,136
- 7,375
- 113
Sel var bildiğin amk bide toprak zemin yağmur durcak zemini kurutcaklar ek toprak atılcak vs vs00.05 gözüküyor yağmur var herhalde
Sel var bildiğin amk bide toprak zemin yağmur durcak zemini kurutcaklar ek toprak atılcak vs vs00.05 gözüküyor yağmur var herhalde
Benimki falan değilParanın kokusunu alıp gelmiş seninki
Biraz uğraş gerektiren işSel var bildiğin amk bide toprak zemin yağmur durcak zemini kurutcaklar ek toprak atılcak vs vs
Vardır bi hayır won olsun da beklersinSel var bildiğin amk bide toprak zemin yağmur durcak zemini kurutcaklar ek toprak atılcak vs vs
Kazancın 3 de 1 ine bozum açmışlar sabırsızımVardır bi hayır won olsun da beklersin
Senin bileceğin iş gidişata göre hareket et benceKazancın 3 de 1 ine bozum açmışlar sabırsızım
Kazancın 3 de 1 ine bozum açmışlar sabırsızım
Kanka naber be- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Nba saatine kadar beklimSenin bileceğin iş gidişata göre hareket et bence
Kötüyüm bro be bunaldım sıkıldım her gün aynı şeyleri yaşamaktan illalah ettim. Sen nasılsınKanka naber be
Şükür diyelim düşman sevindirmeyelim kanka Allah gönlüne genişlik versinKötüyüm bro be bunaldım sıkıldım her gün aynı şeyleri yaşamaktan illalah ettim. Sen nasılsın
Zor olsun geç olsun temiz olsunKazancın 3 de 1 ine bozum açmışlar sabırsızım
Amin ecmainŞükür diyelim düşman sevindirmeyelim kanka Allah gönlüne genişlik versin
Sendeyiz kardeşimYağmur durmuş güneş açmiş
Kazansında nbade kaybedelimSendeyiz kardeşim
Sen orda kaybetmezsin kralKazansında nbade kaybedelim
Hiç yorma kendini mi diyon hahdshKazansında nbade kaybedelim
Dağıtımcı lazım mı ona göre uyumucamKazansında nbade kaybedelim
O kadar kazandırmıyo malesefHiç yorma kendini mi diyon hahdsh