- 23,948
- 24,945
- 113
Konu nedir 00.35 e ertelenmişArkadaşlar konu dışına çıkmayın
Konu nedir 00.35 e ertelenmişArkadaşlar konu dışına çıkmayın
Kendimi tutamayıp bişeyler yazıp kudurtucu mod açmak istemiyorumKonu içindeyiz zaten çıkmadık
Bakalım hava durumunaKonu nedir 00.35 e ertelenmiş
Hala zeminde su birikintileri var havluyla çekmeye çalışıyolar 1 saati bulurKonu nedir 00.35 e ertelenmiş
Sakin sakin bişey yok sakinKendimi tutamayıp bişeyler yazıp kudurtucu mod açmak istemiyorum
Havlu götürelim burdan ihtiyac varHala zeminde su birikintileri var havluyla çekmeye çalışıyolar 1 saati bulur
çek pas bunlarda icat edilmemiş kiHavlu götürelim burdan ihtiyac var
Şöyle bi iş bulmak lazım yağmurda çıkıp zeminii kuruluyolar karışan eden yok ne güzelHavlu götürelim burdan ihtiyac var
Boz kardeşim şu kuponu ya once caldas maçına 1.5 üst gir fixed match kolombiyadan amcaoğulları aradıBakalım hava durumuna
Zemin toprakçek pas bunlarda icat edilmemiş ki
O zaman en mantıklısı yalamaya başlasınlarZemin toprak
5k kazanmak varken 180 tl kayıp bonusuna düşerizBoz kardeşim şu kuponu ya once caldas maçına 1.5 üst gir fixed match kolombiyadan amcaoğulları aradı
Azdırma bizi ne biçim konuşuyosunO zaman en mantıklısı yalamaya başlasınlar
Kutsal cumartesi başladı ben hazır akla gelmişken neyse ben bi gidip gelemAzdırma bizi ne biçim konuşuyosun
Bende top toplayıcı olmak isterdim küçükken hala da imkan verilse toplarımŞöyle bi iş bulmak lazım yağmurda çıkıp zeminii kuruluyolar karışan eden yok ne güzel
Senden iyi top toplayıcı olurBende top toplayıcı olmak isterdim küçükken hala da imkan verilse toplarım
Kardeşim affedersin de vizyonunun aw ahaahaBende top toplayıcı olmak isterdim küçükken hala da imkan verilse toplarım
Top olduktan sonra toplayani çok olurSenden iyi top toplayıcı olur
Top iyidirTop olduktan sonra toplayani çok olur