- 7,136
- 7,375
- 113
Sende bilmiyon oynamayıBelugaya 18 atti arkadas 10 dkda batti. Kayibida ben batirdim. Slot oynancak is degil be kanka napcaz biz boyle 😀
Sende bilmiyon oynamayıBelugaya 18 atti arkadas 10 dkda batti. Kayibida ben batirdim. Slot oynancak is degil be kanka napcaz biz boyle 😀
Bilsem bu saatte uykusuz burda mi olurum dostSende bilmiyon oynamayı
İzlicek bişey bulamadım sıfır bir canlı yayın açmiş onu izliyorumBilsem bu saatte uykusuz burda mi olurum dost
15 20 dk ya baslar ufaktan vakit gecir iste ben de izlicem hic degilse bi yarim saat oyalarİzlicek bişey bulamadım sıfır bir canlı yayın açmiş onu izliyorum
Seninki geldi yine. Z raporu almayaSende bilmiyon oynamayı
İyisin demi aga soramıyoruz kuru kuru da iyisindir umarımSeninki geldi yine. Z raporu almaya
Hiç olmadığım kadar iyiyim ağam. Böyle kavga gürültüden uzak. Kendini tamamlamamış insanlardan ne kadar uzak o kadar iyiİyisin demi aga soramıyoruz kuru kuru da iyisindir umarım
Sen nasılsın iyisin inşallahİyisin demi aga soramıyoruz kuru kuru da iyisindir umarım
Konu kirlenmiş midem kalktı kankam ben kaçanzi ❤Hiç olmadığım kadar iyiyim ağam. Böyle kavga gürültüden uzak. Kendini tamamlamamış insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi
İyi diyelim iyi olalım kardeşim eyvallahSen nasılsın iyisin inşallah
Allah iyilik versin kardeşimİyi diyelim iyi olalım kardeşim eyvallah
Canımı sıkmasan mı?Seninki geldi yine. Z raporu almaya
G. O daha başlamadıGeçmiş olsun kanka ban yemiştim 7 sayfa goygoya döndğüüne göre burası lose yada ertelemedir 😂😂
O zaman bu gece alexçiyisss kusura bakma sana ulaşamadım kanka shellac reis bizi 2 gün traşladı forumdan 🥺🖖G. O daha başlamadı
Hiçbişey anlamadımO zaman bu gece alexçiyisss kusura bakma sana ulaşamadım kanka shellac reis bizi 2 gün traşladı forumdan 🥺🖖
Başlamadı halaEvet nedir durum yardıma ihtiyaç varmı
Woon mu duvarları tırmaladıkBaşlamadı hala