- 7,136
- 7,375
- 113
zemindeki sular kurulandı üzerine toprak döküldü şuan toprağı yayma çalışması mevcut
Futbolcu olmak herkesin hayalidir 14 yaşında çaprazlari birakmasak sol kanatta iyi işler cikartabilirdimKardeşim affedersin de vizyonunun aw ahaaha
Mübarek yağıyor beBu tenisin en nefret ettigim olayi yagmur
Gelişmeleri dört göz sekiz kulak bekliyoruzzemindeki sular kurulandı üzerine toprak döküldü şuan toprağı yayma çalışması mevcut
Yeni bi torreiradan bizi kurtaran Allah'a teşekkürlerFutbolcu olmak herkesin hayalidir 14 yaşında çaprazlari birakmasak sol kanatta iyi işler cikartabilirdim
O sırada hadisenin yeni klibi izlimGelişmeleri dört göz sekiz kulak bekliyoruz
Muhteşem sol ayagimla ağları bulabilirdim Torreira benim bacak boyum kadar 1.90 im benYeni bi torreiradan bizi kurtaran Allah'a teşekkürler
Wegh dinliyorum 8 metre boyum varO sırada hadisenin yeni klibi izlim
İst geldiğinde halı sahada top toplaycıı yaparım seni gslilere karşı tahammülüm max buMuhteşem sol ayagimla ağları bulabilirdim Torreira benim bacak boyum kadar 1.90 im ben
Amaç dinlemek değil kardeşimWegh dinliyorum 8 metre boyum var
PuhaaaaaFutbolcu olmak herkesin hayalidir 14 yaşında çaprazlari birakmasak sol kanatta iyi işler cikartabilirdim
Birini onereyim mi sana ciddiliAmaç dinlemek değil kardeşim
Muhteşem sol ayağım diyince aklıma şu geldiMuhteşem sol ayagimla ağları bulabilirdim Torreira benim bacak boyum kadar 1.90 im ben
Sen banlanmadn mı deminPuhaaaaa
Stoğum sağlamdır ama yollaBirini onereyim mi sana ciddili
Bunu düşünerek dedim zaten akılli adamsın vesselamMuhteşem sol ayağım diyince aklıma şu geldi
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Yok ne yaptım ki banlanayımSen banlanmadn mı demin
AnastangelStoğum sağlamdır ama yolla
2.5+2.5 aldık bi ikiside lose oldu şuan nabiyor bilmiyorum valla kankaTahirim kardesim koyamadiniz ni ramoyla