- 7,136
- 7,375
- 113
Bu sette 5 oyun alsa yeterHer set min 5 olması lazım @TommyEgan
Bu sette 5 oyun alsa yeterHer set min 5 olması lazım @TommyEgan
İyilik yaramıyor burdakilere vallahi burda biri daha var düşün adam benim tek sözümde onun hesabına jojo çekiliş 50k yükletti kendisinin yatırımı yokmuş diye işini gördüm adamın ordan koydu cebe kaçkere 1k 2.500 tl gönderdim normal borçta değil Bikere çekim yapcam 1k yükle 2k çek diyordu 1k istedim yarım saatliğine ben kimseye para atmıyorum dedi keriz gibi hissettim kendimi 🤣🤣🤣Zaten suç sende inanmiyacaktin
Tamam abicanNeyse millet rol takip ediyor daha sonra başka konuda konuşuruz dostum
Yaptıkta kendisine ulaşılamıyoBol şans yaptık mı yatırımları
Tamamdır bol şans tekrarBu sette 5 oyun alsa yeter
Valla Müslüm formda iki üç kişi olsun güvenilir onla alışveriş yap tekİyilik yaramıyor burdakilere vallahi burda biri daha var düşün adam benim tek sözümde onun hesabına jojo çekiliş 50k yükletti kendisinin yatırımı yokmuş diye işini gördüm adamın ordan koydu cebe kaçkere 1k 2.500 tl gönderdim normal borçta değil Bikere çekim yapcam 1k yükle 2k çek diyordu 1k istedim yarım saatliğine ben kimseye para atmıyorum dedi keriz gibi hissettim kendimi 🤣🤣🤣
O yatar gündüz vampir gibi gece çıkar piyasaya doğum gününe ısındırıyor kendiniYaptıkta kendisine ulaşılamıyo
Dost o biyografi yazısı ne öyle kskdkfYaptıkta kendisine ulaşılamıyo
GerçeklerDost o biyografi yazısı ne öyle kskdkf