- 7,136
- 7,375
- 113
TamamBak sakin bir daha bana yazma sakin
TamamBak sakin bir daha bana yazma sakin
Sen egolu üye misinHer konuda para atcaz herkese amk iyiymiş keşke birazda bana atsalar
Ya olm ne anlatıyosun amk ne istiyosun geçen kazandık attık şimdi atmadık diye ne karı gibi trip atıyon sen beni kapında köpek ettin saatlerce takip ettim bana yazdın mı yazmadın yazma diyosun uzatıyosun sus o zaman kapa konuyuIki kuruş kazanan kendini kral ilan ediyor bekleyin siz bana
Egoyla ne alakası var bunun?Sen egolu üye misin
Yazmış ya egolu uye diyeEgoyla ne alakası var bunun?
Yaw kac gündür paran var ne zaman yazdim sana para için ben bana kim ne kadar değer veriyor onu görmek istedim senin safında sıram çok uzakmis yemişim parasını simdiYa olm ne anlatıyosun amk ne istiyosun geçen kazandık attık şimdi atmadık diye ne karı gibi trip atıyon sen beni kapında köpek ettin saatlerce takip ettim bana yazdın mı yazmadın yazma diyosun uzatıyosun sus o zaman kapa konuyu
Sen parayi @BySwigger at hepsini biz aramızda paylaşırız sende hic yorulmaBugün 6 konudan 1 won olmuş vay efendim şöyle böyle ayyaş mısınız ramazanda
Boş yapma kardeş kendim yazıp atmadım mı napim evi arabayı üstüne mi yapıyım fear gibi ss mi donatalım burayı kazandık yazdık attık herkese 1 ken sana fazlasını attık bide sana kendimizi mi açıklicaz şimdi herkesle aynı şeyin kavgasını hangi birinize yetişimYaw kac gündür paran var ne zaman yazdim sana para için ben bana kim ne kadar değer veriyor onu görmek istedim senin safında sıram çok uzakmis yemişim parasını simdi
Tebrikler dost
Tebrikler
Atalım kardesım ne lazımHer konuda para atcaz herkese amk iyiymiş keşke birazda bana atsalar
Selam bile verilmesin bana yalvarırımAtalım kardesım ne lazım
Tebrikler dostum
Hiç bir zaman kimseyi memnun edemezsin adama kaç kere para attım haddi hesabı yok dağıtım yaptırdığım da bile ona fazla fazla vermıslıgım vardı bana yalan olmasın bi kere 300 mü ne atmıştı 600 kazanınca orası burası başı ayrı oynamaya yalan konuşmaya başladı ne diyim burası sabır testiSelam bile verilmesin bana yalvarırım
Kim o hatlar karıştı bende dakikada 20 kişiyle mesajlaşıyorum şuanHiç bir zaman kimseyi memnun edemezsin adama kaç kere para attım haddi hesabı yok dağıtım yaptırdığım da bile ona fazla fazla vermıslıgım vardı bana yalan olmasın bi kere 300 mü ne atmıştı 600 kazanınca orası burası başı ayrı oynamaya yalan konuşmaya başladı ne diyim burası sabır testi
Salla uğraşamam şimdi shellac geldi 🤣Kim o hatlar karıştı bende dakikada 20 kişiyle mesajlaşıyorum şuan