Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TommyEgan / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
2.00

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Iki kuruş kazanan kendini kral ilan ediyor bekleyin siz bana
Ya olm ne anlatıyosun amk ne istiyosun geçen kazandık attık şimdi atmadık diye ne karı gibi trip atıyon sen beni kapında köpek ettin saatlerce takip ettim bana yazdın mı yazmadın yazma diyosun uzatıyosun sus o zaman kapa konuyu

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Bugün 6 konudan 1 won olmuş vay efendim şöyle böyle ayyaş mısınız ramazanda

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Ya olm ne anlatıyosun amk ne istiyosun geçen kazandık attık şimdi atmadık diye ne karı gibi trip atıyon sen beni kapında köpek ettin saatlerce takip ettim bana yazdın mı yazmadın yazma diyosun uzatıyosun sus o zaman kapa konuyu
Yaw kac gündür paran var ne zaman yazdim sana para için ben bana kim ne kadar değer veriyor onu görmek istedim senin safında sıram çok uzakmis yemişim parasını simdi

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Yaw kac gündür paran var ne zaman yazdim sana para için ben bana kim ne kadar değer veriyor onu görmek istedim senin safında sıram çok uzakmis yemişim parasını simdi
Boş yapma kardeş kendim yazıp atmadım mı napim evi arabayı üstüne mi yapıyım fear gibi ss mi donatalım burayı kazandık yazdık attık herkese 1 ken sana fazlasını attık bide sana kendimizi mi açıklicaz şimdi herkesle aynı şeyin kavgasını hangi birinize yetişim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,043
32,633
113
Selam bile verilmesin bana yalvarırım
Hiç bir zaman kimseyi memnun edemezsin adama kaç kere para attım haddi hesabı yok dağıtım yaptırdığım da bile ona fazla fazla vermıslıgım vardı bana yalan olmasın bi kere 300 mü ne atmıştı 600 kazanınca orası burası başı ayrı oynamaya yalan konuşmaya başladı ne diyim burası sabır testi

TommyEgan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Hiç bir zaman kimseyi memnun edemezsin adama kaç kere para attım haddi hesabı yok dağıtım yaptırdığım da bile ona fazla fazla vermıslıgım vardı bana yalan olmasın bi kere 300 mü ne atmıştı 600 kazanınca orası burası başı ayrı oynamaya yalan konuşmaya başladı ne diyim burası sabır testi
Kim o hatlar karıştı bende dakikada 20 kişiyle mesajlaşıyorum şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...