Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet TRT Sinyal Yok

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,961
4,241
113
Beyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,748
2,919
113
Beyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
Evet hep maçlar olduğunda bu sorunlardan bıktım

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,874
2,280
113
Hd ve normal trt varsa normal olanı seç hd bazen gidiyor

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,833
1,746
113
TRT hep aynı mac yayınlarında gidiyor yayın neden bu tv ye verirler anlamıyoruz halen

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,838
43,920
113
arattır bi kanalları
bende 7-8 tane trt var 2 tanesi açıyor

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,272
27,537
113
Internet ten frekanslarıni bul tekrar tarat Sorun çözülecektir Yada 2-3 tane TRT 1 vardir muhtemelen digeri açıktır

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
694
113
Sadece TRT kürdi cekiyo onda maç vermiyolar ki kürtçe bile izlerdim Allah belalarını versin bir işleri bile doğru değil ya
Liyakat yok dost , kalmadı hiçbir kurumda. Alakasız olarak eşlerini dostlarını dolduruyorlar her yere. Bu işi yapabilir mi diye bakmıyorlar bile. Milletten sağıyorlar nasıl olsa sürekli.

Bu millete müstahak ; uzatmayyım:)

İyi forumlar.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,961
4,241
113
Liyakat yok dost , kalmadı hiçbir kurumda. Alakasız olarak eşlerini dostlarını dolduruyorlar her yere. Bu işi yapabilir mi diye bakmıyorlar bile. Milletten sağıyorlar nasıl olsa sürekli.

Bu millete müstahak ; uzatmayyım:)

İyi forumlar.
Aklıma iyi getirdin dur konu accam şimdi. Bu TRT kepazeligine dur dememiz lazim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı: 30000

FEC: 3/4

Bunu manuel olarak arat. Beraberinde Trt spor da çıkıyor. Gece maçları için

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,961
4,241
113
Uydu: Türksat 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı: 30000

FEC: 3/4

Bunu manuel olarak arat. Beraberinde Trt spor da çıkıyor. Gece maçları için
Ayar bunda zaten dost arata arata ezberledim. Sinyal 78 ama kalite 0 oluyor. Bilinçli olarak sinyal kalitesini kısıyorlar. Her dönem aynı. Şuan TRT düz kanalını ayarladım o aktif. HD çekmiyor arkadaşın dediği gibi.
144 p izlicez mecbur. 4 k vermiyor diye sitem ediyorduk, 1080 bile izleyemiyoruz şaka gibi . Ülkede her şey kokuşmuş.

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,449
1,287
113
Ayar bunda zaten dost arata arata ezberledim. Sinyal 78 ama kalite 0 oluyor. Bilinçli olarak sinyal kalitesini kısıyorlar. Her dönem aynı. Şuan TRT düz kanalını ayarladım o aktif. HD çekmiyor arkadaşın dediği gibi.
144 p izlicez mecbur. 4 k vermiyor diye sitem ediyorduk, 1080 bile izleyemiyoruz şaka gibi . Ülkede her şey kokuşmuş.
Kanka trt nin uydu frekanslarıni yapmana ragmen olmadiysa problem cozmen zor

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Ben de geçenlerde Okmeydanı devlet hastanesindeydim. İktidar medyası dışında hiçbir muhalif kanal yoktu :D