- 4,961
- 4,241
- 113
Beyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
Evet hep maçlar olduğunda bu sorunlardan bıktımBeyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
Hd ve normal trt varsa normal olanı seç hd bazen gidiyorBeyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
TRT hep aynı mac yayınlarında gidiyor yayın neden bu tv ye verirler anlamıyoruz halenBeyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
Uyu dinlen maçı neyapacanBeyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
arattır bi kanallarıBeyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
Internet ten frekanslarıni bul tekrar tarat Sorun çözülecektir Yada 2-3 tane TRT 1 vardir muhtemelen digeri açıktırBeyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
Çalışıyorum dost. Ona göre kendimi ayarliyordumUyu dinlen maçı neyapacan
Sen adamsın. Valla 900lerde normal TRT vardı o çekiyor. Uydunun kablosunu kese kese çük kadar bıraktım. Çekmiyor diye. Düz TRT açıkmis eyvallahHd ve normal trt varsa normal olanı seç hd bazen gidiyor
Liyakat yok dost , kalmadı hiçbir kurumda. Alakasız olarak eşlerini dostlarını dolduruyorlar her yere. Bu işi yapabilir mi diye bakmıyorlar bile. Milletten sağıyorlar nasıl olsa sürekli.Sadece TRT kürdi cekiyo onda maç vermiyolar ki kürtçe bile izlerdim Allah belalarını versin bir işleri bile doğru değil ya
Aklıma iyi getirdin dur konu accam şimdi. Bu TRT kepazeligine dur dememiz lazimLiyakat yok dost , kalmadı hiçbir kurumda. Alakasız olarak eşlerini dostlarını dolduruyorlar her yere. Bu işi yapabilir mi diye bakmıyorlar bile. Milletten sağıyorlar nasıl olsa sürekli.
Bu millete müstahak ; uzatmayyım
İyi forumlar.
Beyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez
İyi seyirler dost sevindim çözülmesineSen adamsın. Valla 900lerde normal TRT vardı o çekiyor. Uydunun kablosunu kese kese çük kadar bıraktım. Çekmiyor diye. Düz TRT açıkmis eyvallah
Ayar bunda zaten dost arata arata ezberledim. Sinyal 78 ama kalite 0 oluyor. Bilinçli olarak sinyal kalitesini kısıyorlar. Her dönem aynı. Şuan TRT düz kanalını ayarladım o aktif. HD çekmiyor arkadaşın dediği gibi.Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4
Bunu manuel olarak arat. Beraberinde Trt spor da çıkıyor. Gece maçları için
Kanka trt nin uydu frekanslarıni yapmana ragmen olmadiysa problem cozmen zorAyar bunda zaten dost arata arata ezberledim. Sinyal 78 ama kalite 0 oluyor. Bilinçli olarak sinyal kalitesini kısıyorlar. Her dönem aynı. Şuan TRT düz kanalını ayarladım o aktif. HD çekmiyor arkadaşın dediği gibi.
144 p izlicez mecbur. 4 k vermiyor diye sitem ediyorduk, 1080 bile izleyemiyoruz şaka gibi . Ülkede her şey kokuşmuş.
HD çekmiyor da, TRT düz çekiyor dost. Sinyalde sorun yok. Kalite 0.Kanka trt nin uydu frekanslarıni yapmana ragmen olmadiysa problem cozmen zor
Bide TRT payı diye bir vergi de veriyoruzAklıma iyi getirdin dur konu accam şimdi. Bu TRT kepazeligine dur dememiz lazim
Can aşlarina yensin derler bizim oralarda...Bide TRT payı diye bir vergi de veriyoruz
Ben de geçenlerde Okmeydanı devlet hastanesindeydim. İktidar medyası dışında hiçbir muhalif kanal yoktuBeyler hastanedeyim ve TRT dışında herşey açık, TRT sinyal yok diyor. Evde sorun yoktu, Dünya kupası var diye mi boyle saçmalık olmuş. Fransa maçı var izleyemicez