Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet TRT Spikerlerinin Aspor Spikerlerinden Farkı Kalmadı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Elemanı da kovdular
Bnim anladigim adam oradaki yayina dvm ettpmiycek seklinde.bu kadar abartmaya gerek yok.insanlik hali olabilir yayina konsantre olamamistir.sanki dunyanin sonu geldi.ayar oldum trtye.bide bu aciklama sanki fake gibi

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,291
6,567
113
Şu an Twitter da çok büyük tepki var TRT ye adamı kovduğu için, kararı geri alabilir
Tepki olabilir ama sen spikerler 4 dakika boyunca takımları karıştırma hakkın olamaz maçı izlerken daha ilk dakika farkına vardım kusura bakmayın ama bence TRT gibi bir kurum için kaldırılamaz bir hata

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,291
6,567
113
Bnim anladigim adam oradaki yayina dvm ettpmiycek seklinde.bu kadar abartmaya gerek yok.insanlik hali olabilir yayina konsantre olamamistir.sanki dunyanin sonu geldi.ayar oldum trtye.bide bu aciklama sanki fake gibi
Açıklama fake değil resmi sayfalarında yayınladı

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Adamı çeksinler Nesine 3.lig maçına versinler iki ay sonra millet unutur geri alsınlar işte

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Bu eleman kovulunca diğer spikerler şimdiden maçlarına calisiyorlar:)

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,627
1,200
113
kral ınsanlık hali yok 4dk boyunca hata yapamazsın profsyonel sonucta sen ben anlatmıyoruz kaldıki 30 yıllık spıker boyle ınsanlar ısını hakkıyla yapmıyor oyuncu ısmı karıstırılır eyw da ulkeyıde karıstırmazsın sımdı ısını hakkıyla yapan daha cok hak eden bırı yerıne bu spıkerın mac anlatması daha cok haksızlık

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Şu an Twitter da çok büyük tepki var TRT ye adamı kovduğu için, kararı geri alabilir
Haklilar bnde trtnin abarttigini dusunuyorum.tmm irdaki ekipten ceksinde kapi disari etmesinler.gayet efendi ve programlari izlenir birisi bu hic sıkılmıyorum bunu izlerken.valla tilt oldum trtye su gorduklerim gercekse hic yakismamis

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
kral ınsanlık hali yok 4dk boyunca hata yapamazsın profsyonel sonucta sen ben anlatmıyoruz kaldıki 30 yıllık spıker boyle ınsanlar ısını hakkıyla yapmıyor oyuncu ısmı karıstırılır eyw da ulkeyıde karıstırmazsın sımdı ısını hakkıyla yapan daha cok hak eden bırı yerıne bu spıkerın mac anlatması daha cok haksızlık
Ya sen ne diyosun be kardesim.hata insanlar icindir ne oldu yanlis anlatinca senin ne zararin oldu?adam yanlislikla adam vuruyor ceza almiyo hafif bi hata degilde isten kovmalari gaddarca.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,883
43,970
113
Haklilar bnde trtnin abarttigini dusunuyorum.tmm irdaki ekipten ceksinde kapi disari etmesinler.gayet efendi ve programlari izlenir birisi bu hic sıkılmıyorum bunu izlerken.valla tilt oldum trtye su gorduklerim gercekse hic yakismamis
sen bide cloversi gör
program sunsa başından kalkmazsın
şu çocuğa yılmaz gibi bi şans verseler ah bi şans verseler gösterecekte kendini

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,933
100,459
113
Gerçekse eğer ne kadar aşağılık olduğunu göstermiş TRT yanlış anlattı diye kovup bi de bakın diyor kovdum tüh ac çocukları elemanda koca 4 dk be birader tam gece 2 de yatıp 4 te uyanıp hemen yayıncı açıp anlatmaya çalışan birinin beyin bulanıklığı vardı elemanda

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,438
63,463
113
Gerçekse eğer ne kadar aşağılık olduğunu göstermiş TRT yanlış anlattı diye kovup bi de bakın diyor kovdum tüh ac çocukları elemanda koca 4 dk be birader tam gece 2 de yatıp 4 te uyanıp hemen yayıncı açıp anlatmaya çalışan birinin beyin bulanıklığı vardı elemanda
O aciklama sanki fake gibi bakalim gorecegiz

remzy81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
34
28
Sende boş boş yalakalık yapma kardeşim 5 yaşındaki çocuk bile biliyo akp yi artık
AKP den önce de hangi parti iktidarsa kendi yandaşlarını işe alıyordu. chp elindeki belediyelerde kimleri işe alıyor bi bak istersen. Spora siyaset karıştırma. Karıştırırsan altta kalırsın

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,627
1,200
113
Ya sen ne diyosun be kardesim.hata insanlar icindir ne oldu yanlis anlatinca senin ne zararin oldu?adam yanlislikla adam vuruyor ceza almiyo hafif bi hata degilde isten kovmalari gaddarca.
boyle hata olmasz onu dıyorum evet yanlıslıka ınsanda oluyor ona yapıcak bısey yok ama sen calısma onlemını alma sonra hata de olmaz boyle spıkker olmak ıcın calısan hak eden emının bır suru ksıı vardır onların emegını almıs oluyor bıda soylurum oyuncu ısmını karıstırmıyor takım ısmını karıstıramaz ufak bı hata degıl