- 13,172
- 7,458
- 113
weay salak wayy hıcde ayıokamamaıs formadakı amblemden flkanda
hıyar oglu hıyar
weay salak wayy hıcde ayıokamamaıs formadakı amblemden flkanda
Yayını terkeder giderSantra kullanıldığı gibi işi bırakır
Bnim anladigim adam oradaki yayina dvm ettpmiycek seklinde.bu kadar abartmaya gerek yok.insanlik hali olabilir yayina konsantre olamamistir.sanki dunyanin sonu geldi.ayar oldum trtye.bide bu aciklama sanki fake gibiElemanı da kovdular
Tepki olabilir ama sen spikerler 4 dakika boyunca takımları karıştırma hakkın olamaz maçı izlerken daha ilk dakika farkına vardım kusura bakmayın ama bence TRT gibi bir kurum için kaldırılamaz bir hataŞu an Twitter da çok büyük tepki var TRT ye adamı kovduğu için, kararı geri alabilir
Açıklama fake değil resmi sayfalarında yayınladıBnim anladigim adam oradaki yayina dvm ettpmiycek seklinde.bu kadar abartmaya gerek yok.insanlik hali olabilir yayina konsantre olamamistir.sanki dunyanin sonu geldi.ayar oldum trtye.bide bu aciklama sanki fake gibi
Adamı çeksinler Nesine 3.lig maçına versinler iki ay sonra millet unutur geri alsınlar işteBnim anladigim adam oradaki yayina dvm ettpmiycek seklinde.bu kadar abartmaya gerek yok.insanlik hali olabilir yayina konsantre olamamistir.sanki dunyanin sonu geldi.ayar oldum trtye.bide bu aciklama sanki fake gibi
kral ınsanlık hali yok 4dk boyunca hata yapamazsın profsyonel sonucta sen ben anlatmıyoruz kaldıki 30 yıllık spıker boyle ınsanlar ısını hakkıyla yapmıyor oyuncu ısmı karıstırılır eyw da ulkeyıde karıstırmazsın sımdı ısını hakkıyla yapan daha cok hak eden bırı yerıne bu spıkerın mac anlatması daha cok haksızlıkBnim anladigim adam oradaki yayina dvm ettpmiycek seklinde.bu kadar abartmaya gerek yok.insanlik hali olabilir yayina konsantre olamamistir.sanki dunyanin sonu geldi.ayar oldum trtye.bide bu aciklama sanki fake gibi
Haklilar bnde trtnin abarttigini dusunuyorum.tmm irdaki ekipten ceksinde kapi disari etmesinler.gayet efendi ve programlari izlenir birisi bu hic sıkılmıyorum bunu izlerken.valla tilt oldum trtye su gorduklerim gercekse hic yakismamisŞu an Twitter da çok büyük tepki var TRT ye adamı kovduğu için, kararı geri alabilir
kanaldan kovma yok adamı amerıkadan kovmuslar yıne ıcerıde gorevıne devam ederŞu an Twitter da çok büyük tepki var TRT ye adamı kovduğu için, kararı geri alabilir
Ya sen ne diyosun be kardesim.hata insanlar icindir ne oldu yanlis anlatinca senin ne zararin oldu?adam yanlislikla adam vuruyor ceza almiyo hafif bi hata degilde isten kovmalari gaddarca.kral ınsanlık hali yok 4dk boyunca hata yapamazsın profsyonel sonucta sen ben anlatmıyoruz kaldıki 30 yıllık spıker boyle ınsanlar ısını hakkıyla yapmıyor oyuncu ısmı karıstırılır eyw da ulkeyıde karıstırmazsın sımdı ısını hakkıyla yapan daha cok hak eden bırı yerıne bu spıkerın mac anlatması daha cok haksızlık
sen bide cloversi görHaklilar bnde trtnin abarttigini dusunuyorum.tmm irdaki ekipten ceksinde kapi disari etmesinler.gayet efendi ve programlari izlenir birisi bu hic sıkılmıyorum bunu izlerken.valla tilt oldum trtye su gorduklerim gercekse hic yakismamis
Gerçekse eğer ne kadar aşağılık olduğunu göstermiş TRT yanlış anlattı diye kovup bi de bakın diyor kovdum tüh ac çocukları elemanda koca 4 dk be birader tam gece 2 de yatıp 4 te uyanıp hemen yayıncı açıp anlatmaya çalışan birinin beyin bulanıklığı vardı elemandaHaklilar bnde trtnin abarttigini dusunuyorum.tmm irdaki ekipten ceksinde kapi disari etmesinler.gayet efendi ve programlari izlenir birisi bu hic sıkılmıyorum bunu izlerken.valla tilt oldum trtye su gorduklerim gercekse hic yakismamis
Psikolojim bozuldu dost elime mikrofon verince ayrıldım kötü hissettim kendimisen bide cloversi gör
program sunsa başından kalkmazsın
şu çocuğa yılmaz gibi bi şans verseler ah bi şans verseler gösterecekte kendini
O aciklama sanki fake gibi bakalim gorecegizGerçekse eğer ne kadar aşağılık olduğunu göstermiş TRT yanlış anlattı diye kovup bi de bakın diyor kovdum tüh ac çocukları elemanda koca 4 dk be birader tam gece 2 de yatıp 4 te uyanıp hemen yayıncı açıp anlatmaya çalışan birinin beyin bulanıklığı vardı elemanda
AKP den önce de hangi parti iktidarsa kendi yandaşlarını işe alıyordu. chp elindeki belediyelerde kimleri işe alıyor bi bak istersen. Spora siyaset karıştırma. Karıştırırsan altta kalırsınSende boş boş yalakalık yapma kardeşim 5 yaşındaki çocuk bile biliyo akp yi artık
boyle hata olmasz onu dıyorum evet yanlıslıka ınsanda oluyor ona yapıcak bısey yok ama sen calısma onlemını alma sonra hata de olmaz boyle spıkker olmak ıcın calısan hak eden emının bır suru ksıı vardır onların emegını almıs oluyor bıda soylurum oyuncu ısmını karıstırmıyor takım ısmını karıstıramaz ufak bı hata degılYa sen ne diyosun be kardesim.hata insanlar icindir ne oldu yanlis anlatinca senin ne zararin oldu?adam yanlislikla adam vuruyor ceza almiyo hafif bi hata degilde isten kovmalari gaddarca.
honda iyi topçuydu futbolu bırakınca mala bağlamış demekkiSadece biz de değil her yerde aynı durum futbolun cazibesi ciddiyeti kalmamış demek ki
Yandaki eleman bizim trt spikerlerine benziyorSadece biz de değil her yerde aynı durum futbolun cazibesi ciddiyeti kalmamış demek ki