- 11,146
- 6,423
- 113
Fatih hoca ona bi sallarsa duramaz yerindehacıosman denen sahıs bu seferde fatıh hocaya sallamıs ıyıce kacırdı ayarı artis
Fatih hoca ona bi sallarsa duramaz yerindehacıosman denen sahıs bu seferde fatıh hocaya sallamıs ıyıce kacırdı ayarı artis
Kendi sonunu hazırlıyor mafya bozuntusuhacıosman denen sahıs bu seferde fatıh hocaya sallamıs ıyıce kacırdı ayarı artis
Hoca salladığı için yerinde duramıyor, bir açıklama daha yapacakmış fatih hocaFatih hoca ona bi sallarsa duramaz yerinde
Hoca sallamadı gayet yapıcı konuştu hocanın açıklamalarını bir daha okuHoca salladığı için yerinde duramıyor, bir açıklama daha yapacakmış fatih hoca
Hoca mafya bozuntusuna salladığı için laf soktuğu için diyorum emineHoca sallamadı gayet yapıcı konuştu hocanın açıklamalarını bir daha oku
Heee ama mafya bozuntusu dikkat etsin hocanın altında kalırHoca mafya bozuntusuna salladığı için laf soktuğu için diyorum emine
Fatih hocayı yedirmeyiz bunlara gerçi seçil biraz yedi ama sağlık olsunHoca sallamadı gayet yapıcı konuştu hocanın açıklamalarını bir daha oku
Terimciyim ama o konuda hocanın suçu var galiba 😀Fatih hocayı yedirmeyiz bunlara gerçi seçil biraz yedi ama sağlık olsun
Bu şekilde olması iyi aslında biraz rahatsız etmek gerekiyor bu mafya bozuntusuna rahatını bozacak biri daha var aziz yildirim ligde isler ters gidince bu zatı daha cok rahatsiz edeceklerHeee ama mafya bozuntusu dikkat etsin hocanın altında kalır
Faek etmiyor düzene karşı gelsin değişsin bazı şeyler ortalık karışsın ki bu malı alsınlar ordanTerimciyim ama o konuda hocanın suçu var galiba 😀
Zamanında soyunma odasına hakem kilitleyen adamı federasyon başkanı yapıyoruz 😀Bu şekilde olması iyi aslında biraz rahatsız etmek gerekiyor bu mafya bozuntusuna rahatını bozacak biri daha var aziz yildirim ligde isler ters gidince bu zatı daha cok rahatsiz edecekler
İy 1 demedim ms 1 dedim ne dediysem de arkasındayım@eminehawk iran iy1 diyordu nerede o
Şaka yapıyorum la zaten şanssızlık bizde ben ms1 oranı oynarken 2 değil diye iy1 verdim 2.55ten almamla arasında yarım dk geçmedi yeni zelanda gol tekrarı yazıyordu ekrandaİy 1 demedim ms 1 dedim ne dediysem de arkasındayım
Spiker yüzünden gelmedi kuponİy 1 demedim ms 1 dedim ne dediysem de arkasındayım
Alakası yok mal iran iy da çok kaçırdı ilk golleri de salaktan bir gol zatenSpiker yüzünden gelmedi kupon![]()
Topçuları tff 1 de iran liginde oynuyabilen adamları dünya kupasına alınca da skorlar bu oluyorPTT ligi özeti anlatan adama Dünya kupası anlattırırsan böyle olur
ben gslıyım gram sevmıyorum hacıosmanı yaptıgı ıcraat 0 tum takımlara zararrı var yabancı kuralı da cıkardı sacma sebebten bu hacıosmanı basarılı bulan varmı merak edıtyorum azız yldırım bıle daha durust adam zamaındna bunun hakkından gelmıstıKendi sonunu hazırlıyor mafya bozuntusu
Mısır maçında da oldu Adam habire Salah diyor Salah sıyrıldı diyor bakıyoruz Belçikalılarda topTrt spikerlerinin aspor spikerlerinden farkı kalmadi
Bir dünya kupası spikeri tam 4 dakika boyunca nasıl takımları karıştırabilir
ezbere maç anlatıyor
adam
ekrana Taremi gelince farketti beyazların İran olduğunu