- 18,970
- 9,411
- 113
Turnuvanın kendisi rezalet bir de bunlarla uğraşıyoruz zevk vermiyor turnuvaMısır maçında da oldu Adam habire Salah diyor Salah sıyrıldı diyor bakıyoruz Belçikalılarda top
Turnuvanın kendisi rezalet bir de bunlarla uğraşıyoruz zevk vermiyor turnuvaMısır maçında da oldu Adam habire Salah diyor Salah sıyrıldı diyor bakıyoruz Belçikalılarda top
uyapda bısey cıkmıyosa sahtedıler oyle sms maıl atıyolarBeyler bir konu hakkın da bilgi Alicam
İcra dosyam varmış dosya numarası mevcut fakat uyapa girdiğim zaman göremedim bilgi sahibi olan var mi
Yok ya sahte değil ziraat bankasıyla konuştum benle alakası yokmuş hata olmuşuyapda bısey cıkmıyosa sahtedıler oyle sms maıl atıyolar
Varmış derken bakkal Mehmet amca mı söylediBeyler bir konu hakkın da bilgi Alicam
İcra dosyam varmış dosya numarası mevcut fakat uyapa girdiğim zaman göremedim bilgi sahibi olan var mi
Hata ise ne borcu dost aç biraz mevzuyuYok ya sahte değil ziraat bankasıyla konuştum benle alakası yokmuş hata olmuş
Olay şu benim ziraate icram vardı kapadım fakat e haciz kalkmamış sanırım icra dairesine gidince oraya da cüzi bir miktar para veriyoruzHata ise ne borcu dost aç biraz mevzuyu
Diktir et bosverOlay şu benim ziraate icram vardı kapadım fakat e haciz kalkmamış sanırım icra dairesine gidince oraya da cüzi bir miktar para veriyoruz
Aslında olay bundan ibaret ziraat bankasu beni geri arayıp Antalya Serik icra dairesi dedi oraya aradım böyle bir dosya yok dedi![]()
Takma kafayaDiktir et bosver