Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trust Wallet Kafayı Yedi

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
865
113
trx veya usdt te hiç yaşamadım. ama bir kere btc olarak çekmek zorunda kalmıştım onda yaşadım bu sorunu. bir kaç saat sonra cüzdanda gözüktü

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Konu cahillik kokuyor.Hayırlı Günlerr.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Turisti boşver de buzdolapciyi naptın miktin mi
Arçelik servisini aramamış ki babam. Servisfoni diye bir yeri aramış onlar da bunları göndermiş. Herif 15.000 tl değerinde fatura da gönderince elim kolum bağlandı ama faturanın üzerinde ne bir işletme adresi var ne de ürünün model numarası falan yazıyor. Bu da nasıl fatura anlamadım

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Konu cahillik kokuyor.Hayırlı Günlerr.
İlber Ortaylının akrabası falan mısın dostum. Kimsenin pek merak etmediği birkaç tarihi bilgi biliyor diye kendini insanlardan üstte görüp ona buna cahil diyen biriydi

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Markette kasiyer kızla göz göze geldim diye konu açanlar da var. en azından o tarz konulardan iyi. Ayrıca konuyu saçma bulduysan neden buradasın ki. Ben şahsen bu ne lan dediğim konulara tıklamıyorum bile

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Markette kasiyer kızla göz göze geldim diye konu açanlar da var. en azından o tarz konulardan iyi. Ayrıca konuyu saçma bulduysan neden buradasın ki. Ben şahsen bu ne lan dediğim konulara tıklamıyorum bile
Aynen.

Ycltrgt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
386
130
43
Sorun devam ediyor mu arkadaşlar sizde

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
172
43
Aynı problemi yaşadım, trustwallet bazı coinlerde bu tür yavaşlıklar yapıyormuş. Muhtemelen 2-3 günde düzelir. Tavsiyem 12 kelimelik cüzdan kodunu alıp farklı bir soğuk cüzdan uygulaması yükleyip cüzdanı oraya aktar. Safepal öneririm. Aynı sorun başıma geldi bu şekilde kolayca çözdüm.

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,407
1,897
113
Aynı problemi yaşadım, trustwallet bazı coinlerde bu tür yavaşlıklar yapıyormuş. Muhtemelen 2-3 günde düzelir. Tavsiyem 12 kelimelik cüzdan kodunu alıp farklı bir soğuk cüzdan uygulaması yükleyip cüzdanı oraya aktar. Safepal öneririm. Aynı sorun başıma geldi bu şekilde kolayca çözdüm.
bakiye gözükmeden nasıl çekebiliriz kanka

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,306
3,114
113
naptın düzeldi mi sende usta

hotchocolatee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,200
585
113
Bende bugün 4 5 işlem yapabildim ama şuan yapamıyorum hesapta yeterli usdt var ama göndermeye çalışıyorum bakiye yok uyarısı veriyor

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,573
1,075
113
Bende bugün 4 5 işlem yapabildim ama şuan yapamıyorum hesapta yeterli usdt var ama göndermeye çalışıyorum bakiye yok uyarısı veriyor
önce cüzdan şifreni kaydet sonra safepal indir ordan cüzdanına gir işlemini yap trust düzelene kadar böyle yapacaz mecbur

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,896
3,848
113
Tumbetten cekemden 102. Bin bakiyem vardi tumbette 6 bin cektim bildirm geldi cekim geldi gecmiste cekim gozukuyor ama trustta 102 bin

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,573
1,075
113
Tumbetten cekemden 102. Bin bakiyem vardi tumbette 6 bin cektim bildirm geldi cekim geldi gecmiste cekim gozukuyor ama trustta 102 bin
benimde öyleydi siteden 4k para çektim bildirim geldi ama trustta görünmedi sonra safepal indirdim ordan girdim gözüktü