O da ağ ücretini düşük tuttuğundan dolayı güzel kardeşimtrx veya usdt te hiç yaşamadım. ama bir kere btc olarak çekmek zorunda kalmıştım onda yaşadım bu sorunu. bir kaç saat sonra cüzdanda gözüktü
Puahahahaha konulara katılıp destek oluyorlar inanılmazTrustwallet Binanceye ait bilginiz olsun. Ayrıca Trust Wallet Status Page sayfasından genel bir sorun olup olmadıgını görebilirsiniz.
Arçelik servisini aramamış ki babam. Servisfoni diye bir yeri aramış onlar da bunları göndermiş. Herif 15.000 tl değerinde fatura da gönderince elim kolum bağlandı ama faturanın üzerinde ne bir işletme adresi var ne de ürünün model numarası falan yazıyor. Bu da nasıl fatura anlamadımTuristi boşver de buzdolapciyi naptın miktin mi
İlber Ortaylının akrabası falan mısın dostum. Kimsenin pek merak etmediği birkaç tarihi bilgi biliyor diye kendini insanlardan üstte görüp ona buna cahil diyen biriydiKonu cahillik kokuyor.Hayırlı Günlerr.
Aynen.İlber Ortaylının akrabası falan mısın dostum. Kimsenin pek merak etmediği birkaç tarihi bilgi biliyor diye kendini insanlardan üstte görüp ona buna cahil diyen biriydi
Markette kasiyer kızla göz göze geldim diye konu açanlar da var. en azından o tarz konulardan iyi. Ayrıca konuyu saçma bulduysan neden buradasın ki. Ben şahsen bu ne lan dediğim konulara tıklamıyorum bileAynen.
Aynen.Markette kasiyer kızla göz göze geldim diye konu açanlar da var. en azından o tarz konulardan iyi. Ayrıca konuyu saçma bulduysan neden buradasın ki. Ben şahsen bu ne lan dediğim konulara tıklamıyorum bile
bakiye gözükmeden nasıl çekebiliriz kankaAynı problemi yaşadım, trustwallet bazı coinlerde bu tür yavaşlıklar yapıyormuş. Muhtemelen 2-3 günde düzelir. Tavsiyem 12 kelimelik cüzdan kodunu alıp farklı bir soğuk cüzdan uygulaması yükleyip cüzdanı oraya aktar. Safepal öneririm. Aynı sorun başıma geldi bu şekilde kolayca çözdüm.
naptın düzeldi mi sende ustaMarkette kasiyer kızla göz göze geldim diye konu açanlar da var. en azından o tarz konulardan iyi. Ayrıca konuyu saçma bulduysan neden buradasın ki. Ben şahsen bu ne lan dediğim konulara tıklamıyorum bile
Site adamıTrustwallet Binanceye ait bilginiz olsun. Ayrıca Trust Wallet Status Page sayfasından genel bir sorun olup olmadıgını görebilirsiniz.
Kendiliğinden düzeldi. Ama birkaç saat sonra düzeldi. Hiç yapmamıştı daha önce böylenaptın düzeldi mi sende usta
önce cüzdan şifreni kaydet sonra safepal indir ordan cüzdanına gir işlemini yap trust düzelene kadar böyle yapacaz mecburBende bugün 4 5 işlem yapabildim ama şuan yapamıyorum hesapta yeterli usdt var ama göndermeye çalışıyorum bakiye yok uyarısı veriyor
benimde öyleydi siteden 4k para çektim bildirim geldi ama trustta görünmedi sonra safepal indirdim ordan girdim gözüktüTumbetten cekemden 102. Bin bakiyem vardi tumbette 6 bin cektim bildirm geldi cekim geldi gecmiste cekim gozukuyor ama trustta 102 bin
Safepal nedir kral o ile trust ne alakabenimde öyleydi siteden 4k para çektim bildirim geldi ama trustta görünmedi sonra safepal indirdim ordan girdim gözüktü