- 2,573
- 1,075
- 113
o da soğuk cüzdan kral trust wallet gibi yaniSafepal nedir kral o ile trust ne alaka
o da soğuk cüzdan kral trust wallet gibi yaniSafepal nedir kral o ile trust ne alaka
İndirmesek duzelmezmi bi ara oyle oldu duzeldio da soğuk cüzdan kral trust wallet gibi yani
düzelir de birkaç gün sürer. beklerim diyorsan bilmem ama beklemem diyorsan dediğim uygulamayı indir ordan cüzdanını bağla kullanİndirmesek duzelmezmi bi ara oyle oldu duzeldi
Valla kral onu indir bunu indir yoruldum yaw bakiye laizm dielde gelen para gozukmemesi cok sacma gecenlerde 1 saate duzeldidüzelir de birkaç gün sürer. beklerim diyorsan bilmem ama beklemem diyorsan dediğim uygulamayı indir ordan cüzdanını bağla kullan
hiç sorma ne guzel kullanıyoduk uygulama kafayı yedi öğlenden beri düzelmedi ama bence çok uzun sürmezValla kral onu indir bunu indir yoruldum yaw bakiye laizm dielde gelen para gozukmemesi cok sacma gecenlerde 1 saate duzeldi
Valla elimzii attigimiz elimizde kaliyorhiç sorma ne guzel kullanıyoduk uygulama kafayı yedi öğlenden beri düzelmedi ama bence çok uzun sürmez
Bakiye trustwalletta gözükmüyor, normalde senin cüzdanında. Ama trustwallet algoritması bazı ağlarda geç güncelleme yapıyor. Yapay zekalara sorarsan daha ayrıntılı açıklama yapacaktır. Zaten işlem geçmişine bakarsan bakiyenin senin cüzdanına girdiğini görürsün.bakiye gözükmeden nasıl çekebiliriz kanka
Ben öğlen trust wallet hesabıma para gönderince bu sorunu gördüm. Bakiye bir görünüp bir kayboluyordu ve işlem geçmişinde paranın geldiği gözüktüğü halde başka adrese göndermeye kalkışınca bakiye yok yazıyordu. 4-5 saat sonra düzeldi ve parayı başka yere gönderdim. Sonra gene kafayı yemiş herhalde anlatılanlara göreAynısı oldu duzelenler ne kadar süreyle düzeldi bide safepal dediğinizi yükledim beceremedim
Yapma ya kolluyodum yanlislikla bizim cuzdana para gelir diye gelmedi 😁düzeldi şimdi trust
Şu an aynı sorunu yaşıyorum siteden trx çektim cüzdan geçmişinde gözüküyor ama bakiye de yok dediğini yapıyorum şimdi dost inşallah işe yarar 12 kelimem fln var zatenbakiye gözükmeden nasıl çekebiliriz kanka
Hallettim dost çok basitmiş kendimi boşuna bekletmisim 2 dkda hallettim sağolasınBen öğlen trust wallet hesabıma para gönderince bu sorunu gördüm. Bakiye bir görünüp bir kayboluyordu ve işlem geçmişinde paranın geldiği gözüktüğü halde başka adrese göndermeye kalkışınca bakiye yok yazıyordu. 4-5 saat sonra düzeldi ve parayı başka yere gönderdim. Sonra gene kafayı yemiş herhalde anlatılanlara göre
Benimde aynı düzelmedi
Neymiş dost çözüm başka soğuk cüzdan mı?Hallettim dost çok basitmiş kendimi boşuna bekletmisim 2 dkda hallettim sağolasın
Dostum duzelmediyse yukarda arkadaşın dediği gibi yap istersen ben yaptım gözüktü anlık işlemi yaptım 2dk falan sürdüBenimde aynı düzelmedi