Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trust Wallet Kafayı Yedi

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,896
3,848
113
düzelir de birkaç gün sürer. beklerim diyorsan bilmem ama beklemem diyorsan dediğim uygulamayı indir ordan cüzdanını bağla kullan
Valla kral onu indir bunu indir yoruldum yaw bakiye laizm dielde gelen para gozukmemesi cok sacma gecenlerde 1 saate duzeldi

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,308
3,127
113
Sürekli Sayfa yenileyince görünüyor bakiye çekmeye çalışıyorum hemen yetersiz bakiye diyor.

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
172
43
bakiye gözükmeden nasıl çekebiliriz kanka
Bakiye trustwalletta gözükmüyor, normalde senin cüzdanında. Ama trustwallet algoritması bazı ağlarda geç güncelleme yapıyor. Yapay zekalara sorarsan daha ayrıntılı açıklama yapacaktır. Zaten işlem geçmişine bakarsan bakiyenin senin cüzdanına girdiğini görürsün.

lordsinov

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
126
43
Aynısı oldu duzelenler ne kadar süreyle düzeldi bide safepal dediğinizi yükledim beceremedim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Aynısı oldu duzelenler ne kadar süreyle düzeldi bide safepal dediğinizi yükledim beceremedim
Ben öğlen trust wallet hesabıma para gönderince bu sorunu gördüm. Bakiye bir görünüp bir kayboluyordu ve işlem geçmişinde paranın geldiği gözüktüğü halde başka adrese göndermeye kalkışınca bakiye yok yazıyordu. 4-5 saat sonra düzeldi ve parayı başka yere gönderdim. Sonra gene kafayı yemiş herhalde anlatılanlara göre

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,985
2,119
113
Bakiyenin gözle görülüp görülmemesi önemli değil her türlü gene işlem yaparsın önemli olan cüzdan da ki kripto yani var olupta görünmesin çok önemli değil düzelir geri işlem yapmaya da engel değil

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,690
793
113
Genel güncelleme var sorun yok bwnce
Wallet connecte çaluşmıyor( başka cüzdana bağlanma)

Some of the required chains are not supported yet(Gerekli zincirlerin bazıları henüz desteklenmiyor.)

fthozdil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
359
83
bakiye gözükmeden nasıl çekebiliriz kanka
Şu an aynı sorunu yaşıyorum siteden trx çektim cüzdan geçmişinde gözüküyor ama bakiye de yok dediğini yapıyorum şimdi dost inşallah işe yarar 12 kelimem fln var zaten

lordsinov

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
126
43
Ben öğlen trust wallet hesabıma para gönderince bu sorunu gördüm. Bakiye bir görünüp bir kayboluyordu ve işlem geçmişinde paranın geldiği gözüktüğü halde başka adrese göndermeye kalkışınca bakiye yok yazıyordu. 4-5 saat sonra düzeldi ve parayı başka yere gönderdim. Sonra gene kafayı yemiş herhalde anlatılanlara göre
Hallettim dost çok basitmiş kendimi boşuna bekletmisim 2 dkda hallettim sağolasın